Mauro Icardi ve Wanda Nara gemileri yaktı! Arjantin'deki villanın eşyalarını ateşe verdiler

Galatasaray'ın PSG'den kiraladığı Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara ile manşetlerde kalmaya devam ediyor. Nara, ayrıldıklarını açıklarken, Arjantin basınının haberine göre çift, ülkelerinde bulunan villalarındaki eşyaları ateşe verdiler. İşte haberin detayları... .

Icardi çifti yine gündemde. Ayrılığın duyurulmasının ardından Arjantinli televizyon programı LAM'ın (Los Ángeles de la Mañana) haberine göre komşuları, Como Gölü'ndeki villalarında eski mobilyaları şenlik ateşiyle yakmaya çalıştıklarını bildirdiler. Televizyonunda yayınlanan bilgiye göre, Wanda Nara annesi Nora Colosimo da bu skandala karışıyor. Arjantinli gazeteci Angel de Brito olanları açıkladı.

ANGEL DE BRİTO KONUŞMALARI BU SÖZLERLE AKTARDI:

Eski mobilyaları vardı. Ne yapıyorsun? Onları satarsın, alması için birine verirsin. Hayır, Dünya gezegeninin en zengin yerlerinden biri olan Como Gölü'nün ortasında 'mobilyalardan kurtulalım' dediler.

Bir ateş yakmaya karar verdiler, onları ateşe verdiler ve hemen korkunç bir duman çıktı. İtfaiyeyi ve polisi aradılar. Komşular bize ilk ağızdan söyledi.

Her şey ters gitti, yangın kontrolsüz bir şekilde büyümeye başladı ve çok sayıda itfaiye gelip yangını söndürdü. Bir daha yapmayacaklarını söylediler" dedi.

Wanda Nara'nın annesi Nora Colosimo bu habere Instagram'dan yanıt verdi.

Nora Colosimo, "Basının eklediği, icat ettiği, darp ettiği bir yenilik olduğunu düşünmüyorum. Ama yalan söylemelerine izin vereceğim, bu onların ekmeklerini kazanma yolları. Onları işsiz bırakmayacağım. Ne iş! Yarın benim hakkımda ne icat edecekler?" ifadelerini kullandı. Wanda Nara ve Mauro Icardi'den bir açıklama gelmedi.

.

Mauro Icardi ve Wanda Nara gemileri yaktı! Arjantin'deki villanın eşyalarını ateşe verdiler ile ilgili etiketler Arjantin Mauro Icardi Wanda Nara ayrılık galatsaray
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.