Maurizio Sarri'den Vedat Muriç açıklaması... "Takımdan ayrılmasını istemiyoruz"

Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri, Türkiye'ye döneceği iddia edilen Kosovalı golcü Vedat Muriç'e "Vedat'ın bizde kalmasını istiyoruz. Bizde kalması da lazım. Takımdan ayrılmasını istemiyoruz" sözleriyle sahip çıktı. 18.5 milyon euroluk transfer bu sezon henüz gol sevinci yaşayamadı.

Geçen sezon Fenerbahçe'den Lazio'ya 18.5 milyon euro bonservisle transfer olan ancak Serie A'da beklentileri karşılayamayan Vedat Muriç, bu sezon da henüz gol atamadı. İtalya'da ilk 3 haftada sadece 23 dakika süre alabilen ve gol atamayan Kosovalı santrfor, UEFA Avrupa Ligi maçında Galatasaray'a karşı son 34 dakika forma giydi ancak yine gol sevinci yaşayamadı.

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'ndaki ilk maçında konuk olduğu Galatasaray'a 1-0 kaybeden İtalyan temsilcisi Lazio'nun teknik direktörü Maurizio Sarri, talihsiz bir yenilgi aldıklarını söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, maçın basın toplantısında Muriç'le ilgili sorularla karşılaştı.

Transfer döneminde adı eski takımı Fenerbahçe ile anılan Vedat Muric'in yeniden Türkiye'ye dönme ihtimalinin olup olmadığının sorulması üzerine İtalyan teknik adam, "Sportif direktör olmadığım için Fenerbahçe'den teklif gelip gelmediğini bilmiyorum. Ancak Vedat'ın bizde kalmasını istiyoruz. Bizde kalması da lazım. Takımdan ayrılmasını istemiyoruz." ifadelerini kullandı.

Maurizio Sarri'den Vedat Muriç açıklaması... "Takımdan ayrılmasını istemiyoruz"

"ŞANSSIZ BİR GOL YEDİK"

Arnavut kaleci Thomas Strakosha'nın hatasıyla ilgili söyleyecek çok şeyin olmadığını belirten Sarri, "Strakosha bir hata yaptı ve şanssız bir gol yedik. Aslında iyi oynadık. Kontrollü bir oyun sergiliyorduk. Maalesef şanssız bir gol yiyerek maçı kaybettik." diye konuştu.

West Ham United'dan geri dönen Brezilyalı yıldız Felipe Anderson ise bu sezonki hedefleriyle ilgili, "Amacımız maksimum sayıda maç kazanmak. Bunun için çok çalışıyoruz. İyi bir yolda gittiğimizi biliyoruz. Bize biraz öz güven ve zaman lazım." şeklinde görüş belirtti.

Maurizio Sarri'den Vedat Muriç açıklaması... "Takımdan ayrılmasını istemiyoruz" - Resim : 2

Maurizio Sarri'den Vedat Muriç açıklaması... "Takımdan ayrılmasını istemiyoruz" ile ilgili etiketler Lazio UEFA Avrupa Ligi Galatasaray Maurizio Sarri Vedat Muriqİ
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.