Maurizio Sarri'den Cengiz Ünder yorumu!

Napoli teknik direktörü Sarri, "Attığımız golden hemen 1 dakika sonra beraberlik golünü yememiz oyunun kırılma noktası oldu" dedi.

Geçtiğimiz yaz Medipol Başakşehir'den 13,4 milyon euro karşılığında Roma'nın yolunu tutan Cengiz Ünder, İtalya Serie A'ya damgasını vurmaya dün gece de devam etti.

Milli futbolcu, şampiyonluk mücadelesi veren Napoli'yle oynadıkları maçın 7. dakikasında çok kritik bir gol atarak takımını 1-1'lik beraberliğe taşıdı ve daha sonrasında Roma sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı.

Napoli Teknik Direktörü Maurizio Sarri de mücadelenin ardından yaptığı açıklamalarda Cengiz Ünder'in attığı golün önemine vurgu yaptı.

Başarılı teknik adam, "Attığımız golden hemen 1 dakika sonra beraberlik golünü yememiz oyunun kırılma noktası oldu. Bu bizi çok kötü etkiledi. Biraz şanssız olduğumuzu söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

Roma formasıyla çıktığı son 6 maçta 6'ncı golüne ulaşan Cengiz, toplamda da 7 gole doğrudan etki etti.

Maurizio Sarri'den Cengiz Ünder yorumu! ile ilgili etiketler Cengiz Ünder Sarri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.