Koronavirüse yakalandı! Bu sözlerle seslendi: Lütfen aptal olmayın

İngiltere'de koronavirüse yakalanan 39 yaşındaki Matt Dockray isimli adam, yoğun bakım ünitesinden 'virüsü ciddiye almayan' insanlara seslendi. Bir video ile sosyal medya hesabından paylaşım yapan talihsiz adam, "Lütfen, lütfen aptal olmayın" dedi.

Marlow isimli küçük bir kasabada yaşayan ve corona virüsü teşhisi konulan Matt Dockray, ‘virüsü yeterince ciddiye almayan’ ve sokağa çıkarak sosyal etkileşimlerini sürdüren insanlara seslendi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Dockray, “Lütfen, lütfen aptal olmayın” ifadelerini kullandı.

Dockray yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İyiye gitmiyorum, daha da kötüleşmiyorum. Bu bana ‘yenilmez’ olduğunu düşünen her birinize seslenme fırsatı veriyor. Sadece öksürük ve hafif semptomlar yaşayabileceğini düşünen veya iyi olduklarını düşünen herkes için; lütfen, lütfen aptal olmayın. Bunun herhangi bir düşmanımın başına gelmesini bile istemezdim.”

‘AİLEM İÇİN VEDA VİDEOSU KAYDETTİM’

Dockray, yaşadığı korku ve acı sebebiyle çocuğuna ve eşine veda videosu kaydettiğini ifade ederek, “Eşime ve çocuğuma veda etmek için bir video kaydettim çünkü bir noktada acı ve korku yüzünden neredeyse hayatımdan vazgeçiyordum” dedi ve her nefeste savaşmaya devam edeceğini belirtti.

(DHA)

Koronavirüse yakalandı! Bu sözlerle seslendi: Lütfen aptal olmayın

Koronavirüse yakalandı! Bu sözlerle seslendi: Lütfen aptal olmayın ile ilgili etiketler İngiltere İngiliz Koronavirüs Korona Matt Dockray
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.