Mats Hummels yeniden Borussia Dortmund'da!

Bundesliga devi Borussia Dortmund, üç yıl evvel 35 milyon euro karşılığında Bayern Münih'e sattığı Mats Hummels'i yeniden kadrosuna kattığını duyurdu.

Bundesliga devi Borussia Dortmund, üç yıl evvel 35 milyon euro karşılığında Bayern Münih'e sattığı Mats Hummels'i yeniden kadrosuna kattığını duyurdu. Sarı Siyahlı ekip, transferi resmi Twitter hesabı aracılığıyla kamuoyuna duyururken "Yeniden hoş geldin" mesajını paylaştı.

Almanya'da yayım yapan Kicker dergisi, 30 yaşındaki futbolcu için ödenen bonservis bedelinin 38 milyon euro olduğunu yazarken yapılan anlaşmanın ise üç yıllık olduğunu kaydetti. Bayern'in altyapısından yetişen Hummels, ilk kez Ocak 2008'de kiralık olarak transfer olduğu Dortmund'da daha önce 8,5 sezon boyunca top koşturmuştu.

Mats Hummels yeniden Borussia Dortmund'da! ile ilgili etiketler Almanya Borussia Dortmund Bayern Münih Bundesliga
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.