Matrix Revolutions filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

20 Şubat Cumartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Matrix Revolutions adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Matrix Revolutions filminin konusu nedir, Matrix Revolutions oyuncuları kimlerdir detaylar haberimizde.

20 Şubat Cumartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Matrix Revolutions adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Matrix Revolutions 2003 yılında vizyona girmiştir..

MATRİX REVOLUTİONS FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Makineler Zion'a ulaşmak için kazmaya devam etmektedir. Ajan Smith ise kendi bağımsızlığını ilan ederek hem insanları hem de makineleri karşısına alır. Neo'nun tek düşmanı insanlığın sonunu hazırlayan makineler değildir artık.

Matrix Revolutions filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Ajan Smith, her iki tarafı da tehdit etmeye başlamıştır. Ancak bir sorun ortaya çıkacaktır. Neo, araf adındaki bir yerde hapsolmuş durumdadır. Öncelikle buradan kurtulmalı, sonra da herkesin kendisinden beklediği üzere önemli biri olduğunu tüm dünyaya göstermelidir.

MATRİX REVOLUTİONS FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Lilly Wachowski, Lana Wachowski

Oyuncular: Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss

Tür: Bilimkurgu, Aksiyon

Yapım Yılı: 7 Kasım 2003 / 2s 8dk

Matrix Revolutions filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Kanal D Matrix Revolutions filminin konusu ne oyuncuları kimdir ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.