Matrıx Reloaded filminin konusu nedir? Matrıx Reloaded oyuncuları kimlerdir?

13 Şubat Cumartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Matrıx Reloaded filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki film Matrıx Reloaded hangi kanalda, Matrıx Reloaded oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

13 Şubat Cumartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Matrıx Reloaded adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Matrıx Reloaded 2003 yılında vizyona girerek gişede başarı elde etmiştir. Matrıx Reloaded adlı aksiyon filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Matrıx Reloaded filminin konusu nedir, Matrıx Reloaded oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Matrıx Reloaded filminin konusu ne?

Neo kendisini ajanların ve makinelerin ellerinden kurtarmayı başarır fakat makineler insanların elde kalan son şehri olan Zion'u bulma konusunda önemli aşamalar kat etmiştir. Neo'nun görevi artık sadece kendisini değil, kurtulmuş insanlığı da bir daha kurtarmak olmuştur.

Matrıx Reloaded filminin konusu nedir? Matrıx Reloaded oyuncuları kimlerdir?

Zion direnmek zorunda kalacaktır. Seçilmiş kişi olan Neo ise Anahtarcı'yı bulup hem kendi kimliğiyle hem de insanlığın geçmişiyle ilgili yeni sırları aralayıp, ne kadar önemli bir misyona sahip olduğunu yeniden anlamaya çalışacak.

Matrıx Reloaded filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Lilly Wachowski, Lana Wachowski

Oyuncular: Tiger Hu Chen, Keanu Reeves, Laurence Fishburne

Tür: Bilimkurgu, Aksiyon

Yapım Yılı: 16 Mayıs 2003 / 2s 18dk

Matrıx Reloaded filminin konusu nedir? Matrıx Reloaded oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Matrix reloaded filminin konusu ne oyuncuları kimler ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.