Matrix ekibinden 200 kişilik parti! Misafirler "figüran" olarak gösterildi!

Almanya'da yeni Matrix filmi çekimlerinin bitişinin ardından ülkedeki Koronavirüs önlemlerine rağmen başrol oyuncusu Keanu Reeves'in de katıldığı 200 kişilik bir partinin yapıldığı belirtildi. İddiaya göre partinin yapılmasının önlenmemesi için mekanda "film çekimi" yapıldığı söylenerek gelen misafirler "figüran" olarak gösterildi..

Bild'in haberine göre "film çekimi" adı altında yapılan partiye gelen misafirler sağlık düzenlemelerine tabi tutulmamak için "figüran" olarak gösterildi.

Alman sağlık yetkilileri konuyla ilgili olarak stüdyo ile görüşeceklerini belirtti.

Berlin ve komşu eyaleti Brandenburg'da Koronavirüs düzenlemeleri nedeniyle en fazla 50 kişilik etkinlikler düzenlenebiliyor. Bu etkinliklere katılanların sosyal mesafe kuralına uyması ve yemek yemedikleri veya içki içmedikleri sürece maske takmaları zorunlu tutuluyor.

Matrix ekibinden 200 kişilik parti! Misafirler "figüran" olarak gösterildi!

"HERKESİN KEYFİ YERİNDEYDİ"

Partinin, Alman başkentinin batısındaki Babelsberg Stüdyoları'nda düzenlendiği belirtildi. 

Bild'e konuşan bir misafir, "Herkesin keyfi yerindeydi. Herkese önceden Korona için PCR testi yapıldı. Gelirken herkesin maske takması zorunluydu ancak parti içinde çoğu kişi takmadı" dedi.

Başka bir kaynağa göre Reeves ve partneri Alexandra Grant bir masada oturup şarap içtikten sonra erken saatlerde partiden ayrıldı.

Potsdam şehri sözcüsü, böyle bir partinin yapılması için kimsenin kendilerinden izin almadığını belirtti.

 

Matrix ekibinden 200 kişilik parti! Misafirler "figüran" olarak gösterildi! ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Parti matrix
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.