Masumlar Apartmanı'nın Safiye'sinden yeni bölüm için tüyo!

TRT1'in sevilen ve ilgi ile izlenen dizisi Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor. Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola dizinin yeni bölümü için büyük tüyo verdi. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi romanındaki gerçek hayat hikayesi, oyuncuların performansları ve akıcı senaryosu ile izleyenleri 5 bölümdür ekrana adeta kilitlemeyi başardı.

TRT1'in yeni sezona bomba gibi başlayan dizisi Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterine hayat veren Ezgi Mola yeni bölüm için büyük tüyo verdi. Bu hafta yani yarın (20 Ekim Salı) 6. bölümü yayınlanacak olan dizi, muhtemelen bugüne kadar izlediklerinizden daha sarsıcı anlara sahne olacak.

Zira hem geçmişin izlerinde Safiye, Neriman, Gülben ve Han’ın annelerinin daha ne kadar acı travmalara sebep olduğunu öğreneceğiz, hem de Han’ın bir başka tarafı daha ortaya çıkacak.

Han karakteri zaten bir kaç bölümdür sanıldığının aksine bir kişilik olduğunun işaretlerini veriyordu. Ailenin içindeki travmatik kişilik olarak Safiye ön plana çıksa da Han’ın durumu daha vahim gibi! Zira Safiye, daha çok temizlik takıntısına düşmüş durumda ama Han’ın şiddetle ilgili ciddi problemleri var.

Masumlar Apartmanı'nın Safiye'sinden yeni bölüm için tüyo!

Bu hafta yayınlanacak olan 6. bölümün tanıtımı izleyiciyi zaten çok trajik ve şaşırtıcı anlara götüreceğinin bir kanıtı oldu ama dizide Safiye karakterini oynayan Ezgi Mola’nın yaptığı paylaşımda da görüldüğü üzere, sarsıcı bir bölüm özleyenleri bekliyor.

Ezgi Mola’nın “Bu bölüm inanılmaz, söyleyeceklerim bu kadar” diyerek çok fazla bilgi vermese de önemli bir tüyo verdiği görülmekte aşağıdaki paylaşımında.

MASUMLAR APARTMANI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Tanıtımda İnci ile evlendiğini öğrenen babasının Han’a alttan alta şantaj yapmaya çalışması, beklenmedik olaylara sebep olacak gibi duruyor! Han’ın aracının bagajındaki adamın, İnci’nin babası olduğu tahminleri yapılırken, öldürdü mü, yoksa dövdü mü tam bilinmiyor ama herkes merakta. Bu arada annesinin çocukken Han’a yaptıklarının da gün yüzüne çıktığı o anlar, izleyenleri dehşete düşürecek.

 

Masumlar Apartmanı'nın Safiye'sinden yeni bölüm için tüyo! ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı 5. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.