Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Biran'a tutuldu! Maske Kimsin Sen'de sürpriz aşk!

FOX TV ekranlarının popüler yarışma programı Maske Kimsin Sen’den yeni bir aşk doğuyor. Yasak Elma dizisinde Kumru karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz ile Masumlar Apartmanı’nın Naci’si Tansel Öngel’in büyük bir aşk yaşadıkları iddia ediliyor.

En çok izlenen yarışma programlarından biri olan Maske Kimsin Sen’den sürpriz bir aşk ortaya çıktı. Yarışmada Ayna karakterini canlandıran Biran Damla Yılmaz ile aynı programda sunuculuk yapan Tansel Öngel’in aşk yaşadıkları iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Yasak Elma dizisinde Kumru karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz ile Masumlar Apartmanı’nın Naci’si Tansel Öngel’in Maske Kimsin Sen yarışması sayesinde tanıştıkları ve iki ünlü isminde flört etmeye başladıkları söylendi.

Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Biran'a tutuldu! Maske Kimsin Sen'de sürpriz aşk!

Biran Damla Yılmaz ile Tansel Öngel'in ayrıca aynı spor salonuna da gittikleri ortaya çıkarken birbirlerini tanıma aşamasında oldukları da öğrenildi.

Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Biran'a tutuldu! Maske Kimsin Sen'de sürpriz aşk! ile ilgili etiketler Maske Kimsin Sen tansel öngel Biran Damla Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.