Masumlar Apartmanı'nın İmdadına "Hızır" Yetişiyor! Han Yerine Oktay Kaynarca Geliyor...

6 sezonluk bir yayın sonrasında ekranlara şok bir şekilde veda ederek final yapan EDHO dizisinin sona ermesi sonrasında Oktay Kaynarca için kulislerden ilginç bir iddia ortaya atıldı. Herkes Kurtlar Vadisi’ni yeniden beklerken Masumlar Apartmanı şok etkisi yarattı.

Ve sonunda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden hayranları üzen bir haber geldi. Uzunca bir zamandır 7. sezonu merakla bekleyen EDHO dizinin erken final yaptığı başrol oyuncusu Oktay Kaynarca tarafından sosyal medya üzerinden resmen açıklandı.

Tüm bunlar olurken herkes şok geçirmiş ve merakla beklenen EDHO 200. bölümünün yayınlanmadan erken final yaptığı netliğe kavuşmuştu. Salı akşamları ATV ekranlarında izlenme rekorları kıran EDHO dizisi böylece tüm ipleri Masumlar Apartmanı’na da vermiş oldu.

Masumlar Apartmanı'nın İmdadına "Hızır" Yetişiyor! Han Yerine Oktay Kaynarca Geliyor...

Oktay Kaynarca açıklamasında diziye yer alan sahne arkadaşlarına da veda ederek herkese teşekkürlerini iletti. Ancak asıl bomba tamda bu anda patlamış oldu. Yeni sezona beklenen reytinglerin az da olsa uzağında başlayan ve senaryoda büyük bir değişikliğe giden Masumlar Apartmanı dizisi için Oktay Kaynarca iddiaları gündeme geldi.

Masumlar Apartmanı dizisi ilk sezonunda İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın yapımdan ayrılmasından sonra Han karakterine hayat veren Birkan Sokullu içinde artık yolun sonu tamamen göründü.

Masumlar Apartmanı'nın İmdadına "Hızır" Yetişiyor! Han Yerine Oktay Kaynarca Geliyor... - Resim : 2

Yeni senaryoda sevilen oyuncu Oktay Kaynarca ile kısa sürede bir anlaşma yapılarak Masumlar Apartmanı’na katılması beklenirken bundan sonraki süreçte neler yaşanacağı ise şimdiden merak konusu haline geldi.

 

 

Masumlar Apartmanı'nın İmdadına "Hızır" Yetişiyor! Han Yerine Oktay Kaynarca Geliyor... ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Oktay Kaynarca EDHO masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.