Masumlar Apartmanı'nın Hasibe’si Açelya Devrim Yılhan hayranına dava açtı

Masumlar Apartmanı’ndaki Hasibe karakteriyle dikkatleri üzerine çeken 35 yaşındaki oyuncu Açelya Devrim Yılhan, sosyal medyada Çağrı Gümüşler isimli kişiyle tartıştı, sinkaflı sözlere maruz kaldı. Çağrı Gümüşler, Açelya Devrim Yılhan “Aşırı kıl oldum sana, seni dövmek istiyorum!” diye mesaj gönderdi. Oyuncu Açelya Devrim Yılhan da kendisine atılan mesaja karşılık verdi. Çağrı Gümüşler, oyuncunun yazışmalarını sosyal medyada paylaştı. Bunun üzerine Yılhan, avukatı aracılığıyla savcılığa başvurdu.

Oyuncu Açelya Devrim Yılhan'a 'Ezik, aptal, döveceğim seni' gibi hakaret ve tehditlerde bulunan, ardından aralarındaki yazışmaları ifşa eden hayranın kimliği tespit edildi. 25 yaşındaki Çağrı Gümüşler'in kişilerin huzurunu bozma, hakaret, tehdit, ifşa suçlarından 7 yıla kadar hapsi istendi.

Sosyal medyada kendisine sinkaflı sözlerle mesaj atan kullanıcıya yanıt veren ünlü oyuncu Açelya Devrim Yılhan, yaşanan tartışma sırasında hakaret ve tehdide maruz kaldı. Mesajda, oyuncunun dizideki ismini kullanan kullanıcı, "Aşırı kıl oldum sana aptal, fena şekilde seni dövmek istiyorum. Gidip şikayetçi olursun en fazla, sonra yeniden darp" diye yazdı.


ÜNLÜ OYUNCUYA HAKARET VE TEHDİT DOLU MESAJLAR!


Oyuncu da bu hakaret ve tehdit dolu mesaja karşılık verdi. İkili arasında tartışma çıktı. Kullanıcının hakaretlerine devam etmesi üzerine Yılhan savcılığa başvurdu, kullanıcının tespit edilip, cezalandırılmasını istedi.


7 YILA KADAR HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI


Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Başlatılan soruşturmada sosyal medya kullanıcısının 25 yaşındaki Çağrı Gümüşler olduğu belirlendi. Mesajlaşmaları kabul eden Gümüşler hakkında 'kişilerin huzur ve sükununu bozma, sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret ve tehdit etme, kendisi ile yapılan haberleşmenin gizliliğini ifşa etme' suçlarından dava açıldı. 7 yıla kadar hapsi istenen Gümüşler, Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

Masumlar Apartmanı'nın Hasibe’si Açelya Devrim Yılhan hayranına dava açtı

 

'NE KADAR DA APTAL BİRİSİN'

Sosyal medyada çıkan tartışma sonrası oyuncu Açelya Devrim Yılhan ile yaptığı yazışmanın ekran görüntüsünü alan Çağrı Gümüşler, yazışmayı ifşa etti.

Gümüşler bir de şu yorumu ekledi: "Kendisiyle biraz konuşunca ne kadar aptal olduğunu anlıyorsunuz, bir insan iltifattan nasıl rahatsız olabilir, ezik..."

Masumlar Apartmanı'nın Hasibe’si Açelya Devrim Yılhan hayranına dava açtı ile ilgili etiketler Sosyal Medya Açelya Devrim Yılhan hakaret davası hapis istemi masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.