Masumlar Apartmanı'nın Han'ı Birkan Sokullu bakın daha önce kiminle evliymiş

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Aslıhan Gürbüz ile birlikte başrolünü paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisi final yapan 36 yaşındaki oyuncu ve manken Birkan Sokullu'nun özel hayatı merak konusu oldu. Uzun zamandır cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Eda Gürkaynak ile aşk yaşayan Birkan Sokullu'nun daha önce kiminle evli olduğunu duyanlar şaşırdı! İşte Birkan Sokullu'nun eski sevgilileri ve eski eşi...

Bir Aile Hikayesi, Yüz Yüze, Ya İstiklal Ya Ölüm gibi yapımlarda rol alan ve ekranlara yeni veda eden TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda canlandırdığı Han karakteri ile hafızalara kazınan Birkan Sokullu'nun daha önce meslektaşı Aslı Enver ile evli olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Masumlar Apartmanı'nın Han'ı Birkan Sokullu bakın daha önce kiminle evliymiş

ASLI ENVER İLE 3 YIL EVLİ KALDI

Şimdilerde cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Eda Gürkaynak ile aşk yaşayan ve bir evlilik gerçekleştiren 36 yaşındaki oyuncu Birkan Sokullu, kendisinden 2 yaş büyük olan meslektaşı Aslı Enver ile 2015 yılında hayatını birleştirmişti. Ancak ikilinin evliliği 3 yıl sürmüştü.

Masumlar Apartmanı'nın Han'ı Birkan Sokullu bakın daha önce kiminle evliymiş - Resim : 2

Aslı Enver, “şiddetli geçimsizlik nedeniyle evliliğin temelden sarsıldığı, ayrıca son dönemde karşılıklı fikir uyuşmazlığı yaşadıkları” gerekçesiyle Küçükçekmece Aile Mahkemesi’ne avukatı aracılığıyla boşanma davası açmış ve ikili 2017 yılında anlaşmalı olarak boşanmıştı. Aslı Enver, boşanma konusunda anlaştıklarını ve birbirlerinden herhangi bir tazminat, nafaka ya da mal rejimine dayalı menkul ve gayrimenkul taleplerinin olmadığını söylemişti.

BERRAK TÜZÜNATAÇ VE DİLAN ÇİÇEK DENİZ İLE AŞK YAŞAMIŞTI

Boşanmanın ardından Aslı Enver, Murat Boz ile Birkan Sokullu ile Berrak Tüzünataç ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Berrak Tüzünataç'la yaklaşık üç yıl aşk yaşayan Birkan Sokullu, meslektaşı Dilan Çiçek Deniz'le ilişki yaşamaya başlamış ancak birliktelikleri kısa sürmüştü.

 Masumlar Apartmanı'nın Han'ı Birkan Sokullu bakın daha önce kiminle evliymiş - Resim : 3

İKİNCİ EVLİLİĞİNİ EDA GÜRKAYNAK İLE YAPACAK

Aslı Enver son olarak iş insanı Önder Öztarhan ile kısa süreli birliktelik yaşamıştı. İkili geçtiğimiz günlerde ilişkisini sonlandırmıştı. Birkan Sokullu ise uzun zamandır birlikte olduğu Eda Gürkaynak ile hayatını birleştirmeye hazırlanıyor.

Masumlar Apartmanı'nın Han'ı Birkan Sokullu bakın daha önce kiminle evliymiş - Resim : 4

 

 

Masumlar Apartmanı'nın Han'ı Birkan Sokullu bakın daha önce kiminle evliymiş ile ilgili etiketler Aslı Enver Birkan Sokullu Berrak Tüzünataç eda gürkaynak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.