Oktay Kaynarca'nın dizisine partner Masumlar Apartmanı'ndan geliyor! Merve Dizdar iddiası gündemde

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ani bir şekilde final yapmadan ekran macerasının sona ermesinin ardından kayıplara karışan Oktay Kaynarca yeniden ortaya çıktı. Ben Bu Cihana Sığmazam adlı yeni dizisiyle ATV ekranlarına yeniden bomba gibi bir geri dönüş yapacak olan Kaynarca’ya başrollerde kısa zamanda final yapacak Masumlar Apartmanı’ndan sürpriz bir oyuncunun eşlik edeceği iddia ediliyor.

Ve Oktay Kaynarca yeniden ekranlara geri dönüş yapıyor. ATV ekranlarında yayınlandığı ilk gündem bu yana izlenme rekorları kıran EDHO’da başrol oynayan Kaynarca, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla herkesi derinden etkilemiş ve fenomen dizinin ani bir şekilde final yaptığından söz etmişti.

O gün bu gündür ortalıklarda pek fazla görünmeyen Kaynarca’nın yeni proje üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Yapımcılığını da üstleneceği Ben Bu Cihana Sığmazam adlı dizide başrol oynayacak Oktay Kaynarca’nın rol arkadaşının da netlik kazandığı öğrenildi.

Oktay Kaynarca'nın dizisine partner Masumlar Apartmanı'ndan geliyor! Merve Dizdar iddiası gündemde

14. yüzyılda yaşamış Hurûfi meşrep Azeri divan şairi Nesimi’nin efsane şiirinden ismini alan Ben Bu Cihana Sığmazam adlı dizide final yapacak Masumlar Apartmanı’nın sevilen Gülben karakterini canlandıran Merve Dizdar’a teklif götürüldüğü iddia edildi.

Oktay Kaynarca'nın dizisine partner Masumlar Apartmanı'ndan geliyor! Merve Dizdar iddiası gündemde - Resim : 2

Alican Yaraş ve Yusuf Alp tarafından kaleme alınan Ben Bu Cihana Sığmazam adlı dizi için Birce Akalay’a da teklif götürüldüğü ancak Merve Dizdar isminin biraz daha ağır bastığı iddia edildi. Cast çalışmaları halen daha devam eden dizinin 2022 Eylül ayının sonlarına doğru ATV ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkacağı ifade edildi.

Oktay Kaynarca'nın dizisine partner Masumlar Apartmanı'ndan geliyor! Merve Dizdar iddiası gündemde ile ilgili etiketler Oktay Kaynarca merve dizdar ben bu cihana sığmazam
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.