Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'dan şok 'yasak aşk' açıklaması! Eşi Gürhan Altundaşar ile ayrıldılar

TRT1'in büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Masumlar Apartmanı'nda hayat verdiği Gülben karakteriyle yıldızı parlayan 34 yaşındaki Merve Dizdar, 2018 yılında nikah masasına oturduğu meslektaşı 37 yaşındaki oyuncu Gürhan Altundaşar ile boşanıyor.

Yapımcılığını OGM Pictures'ın ve senaristliğini Deniz Madanoğlu ile Rana Mamatlıoğlu'nun üstlendiği, TRT1'in fenomen dizisi Masumlar Apartmanı'nda Gülben karakterini canlandıran oyuncu Merve Dizdar ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Gürhan Altundaşar'ın ayrıldığı iddia edilmişti.

MERVE DİZDAR


İDDİALARI DOĞRULADI

Oyuncu çiftten üzücü haber geldi. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Dizdar, ayrılık iddialarını doğrularken, 'yasak aşk' iddialarına ise sert çıktı.

Merve Dizdar - Gürhan Altundaşar


Masumlar Apartmanı dizisiyle yıldızı parlayan Merve Dizdar, Instagram'dan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Gürhan'la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldık. Fakat bunu dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle şeyler... Zor bir dönem yeterince. Ne Gürhan ne de ben birbirimizi aldatmadık. Kimseyle yasak aşk yaşamadık. Sadece bitti! Rica ediyorum."

Merve Dizdar

Merve Dizdar - Gürhan Altundaşar

EŞİNİN ARKADAŞLARINI TEK TEK SİLDİ

Merve Dizdar, geride bıraktığımız günlerde eşi Gürhan Altundaşar'ın Çok Güzel Hareketler 2'deki arkadaşlarını Instagram hesabından takipten çıkmış, bu hamlesi şaşkınlık yaratmıştı. Bu gelişmenin hemen ardından Çok Güzel Hareketler 2 ekibinin de Dizdar'ı silmesi dikkat çekmişti.

 

KIRMIZI ODA'DA MERVE DİZDAR SÜRPRİZİ

TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan 'Kırmızı Oda'nın yeni bölüm fragmanında; Merve Dizdar göründü. 'Masumlar Apartmanı' dizisinde canlandırdığı Gülben karakteriyle diziye konuk olacak olan Dizdar, aynı karakterle iki farklı dizide rol almış olacak.

Merve Dizdar - Gürhan Altundaşar


Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek karakterlerin yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan 'Kırmızı Oda' dizisi, 18 Haziran Cuma akşamı ekrana gelecek olan 42'nci bölümüyle sezon finali yapacak. Sezon finalinde Budayıcıoğlu'nun TRT1 ekranında yayınlanan 'Masumlar Apartmanı' dizisinden sürpriz bir isim konuk olacak.

 

GÜLBEN, 'KIRMIZI ODA'YA GELİYOR

Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı 'Kırmızı Oda' dizisine, 'Masumlar Apartmanı'nda Gülben'e hayat veren Merve Dizdar konuk olacak.

Ciddi psikolojik hastalıkları olduğu bilinen Gülben, Esat'ın annesinin istediklerini yapmak için tedavi olmaya karar veriyor. Bunun için harekete geçen Gülben, yardım almak için Doktor Hanım'ın kliniğine gidiyor.

Gürhan Altundaşar -  Merve Dizdar

MERVE DİZDAR HAKKINDA

Merve Dizdar, 25 Haziran 1986'de İzmir'de doğdu. İlk televizyon deneyimi olan Aksanat Çocuk Oyunları ile tanındı.Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur. Kadir Has Üniversitesi'nde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yapmıştır. Tiyatro kariyerine Semaver Kumpanya ile başlayıp Craft Tiyatro'da devam etmektedir.İlk sinema deneyimi "Bir Ses Böler Geceyi" filminde, Cem Davran ile yapan Dizdar, Kavak Yelleri, Geniş Aile, Bir Yastıkta, Doksanlar, Çılgın Dersane Üniversitede gibi başlıca dizilerin yanı sıra son olarak Masumlar Apartmanı adlı dizide yer aldı. Ayrıca TRT Çocuk kanalında Arkadaşım Bıdı ve 23 Nisan Şenliğe Doğru adlı çocuk programlarının sunuculuğunu üstlenmiştir.GÜRHAN ALTUNDAŞAR KİMDİR?Gürhan Altundaşar, 1984 doğumludur. Tiyatro oyuncusu olan Altundaşar, bu süreç için 5 yıl boyunca sınavlara girdi, sonrasında ise hedefine ulaşarak Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Ana Sanat Dalı'nda okudu.2012 yılında mezun olan Altundaşar, Ankara Devlet Tiyatrosu, Tiyatro Kara Kutu, Tiyatro Akademika ve Açık Sahne'de çalışmalarına devam etti.'Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin 'Nejdet' karakteriyle hafızalara kazınan ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Gürhan Altundaşar, 2013 yılında İstanbul'a geldi ve burada çeşitli tiyatrolarda yer almaya başladı. Gürhan Altundaşar, 2016 yılında BKM Mutfak ile tanıştı.2018 yılında ise kendisi gibi oyuncu olan Merve Dizdar ile evlendi.

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'dan şok 'yasak aşk' açıklaması! Eşi Gürhan Altundaşar ile ayrıldılar ile ilgili etiketler Instagram Gürhan Altundaşar merve dizdar masumlar apartmanı Kırmızı oda ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.