Masumlar Apartmanı'nın Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz tacizi ifşa etti

Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylan karakterine hayat veren 38 yaşındaki oyuncu Aslıhan Gürbüz sonunda kendisine ulaşmayana çalışan takıntılı hayranını sosyal medyadan ifşa etti. Arkadaşlarının hesaplarını hack'leyen bu kişi Gürbüz’ü adeta isyan noktasına kadar getirdi.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylan karakterine hayat veren Aslıhan Gürbüz’ün başı bu aralar takıntılı hayranı ile dertte. Özellikle Yahşi Cazibe adlı dizide canlandırdığı Cazibe rolüyle yıldız parlayan Gürbüz; Bir Bulut Olsam, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Ufak Tefek Cinayetler gibi dizilerde de ufak rollerde oynamıştı.


'NİYE İNSANLARA MUSALLAT OLUYORSUN'

Konu hakkında Instagram hesabından paylaşımda bulunan Gürbüz, "Aylardır en yakın arkadaşlarımı hack'leyip, anneme, kardeşime, yakın çevreme ve bana ulaşmaya çalışan bir hıyar var! Yavrum senin derdin bensem niye başka bir yol denemiyorsun? Niye insanlara musallat oluyorsun?" ifadelerini kullandı.

Masumlar Apartmanı'nın Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz tacizi ifşa etti

38 yaşındaki güzel oyuncu, ayrıca kendisini ve yakın çevresini taciz eden hayranına, "Ben mesajları okumadan siliyorum, boşa uğraşıyorsun" ifadelerine yer vererek sitemde bulundu.

İstanbul’un yoğun temposundan kaçarak Ege’ye yerleşen Gürbüz, daha öncesinde de taciz mesajlarını ifşa etmişti. D.A.'nın çirkin mesajına sosyal medya hesabından yayınlayan Gürbüz, "Biz susmayacağız, siz adam olacaksınız!" paylaşımında bulunmuştu.

 

Masumlar Apartmanı'nın Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz tacizi ifşa etti ile ilgili etiketler Sosyal Medya aslıhan gürbüz masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.