Masumlar Apartmanı'nın bu akşamki bölümüne Şükrü Özyıldız konuk oluyor

Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Uğur Uzunel, Melisa Şenolsun ve Merve Dizdar'ın başrollerini paylaştığı, TRT1'in fenomen dizisi Masumlar Apartmanı'nın bu akşam izleyiciyle buluşacak olan 55. bölümünde Şükrü Özyıldız konuk oyuncu oluyor. 'Gülben' (Merve Dizdar) karakterinin hayalindeki sahnede yer alacak olan Şükrü Özyıldız, dizide kendisini oynuyor.

Salı akşamları TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşan yapımcılığını OGM Pictures'ın ve senaristliğini Deniz Madanoğlu ile Rana Mamatlıoğlu'nun üstlendiği 'Masumlar Apartmanı' dizisine sürpriz bir isim konuk oluyor.

Bu akşam 55. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak dizide Şükrü Özyıldız konuk oyuncu olarak yer alıyor. Masumlar Apartmanı'nın Şükrü Özyıldız’ın konuk olduğu 55. bölümünün tanıtımı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

 Masumlar Apartmanı'nın bu akşamki bölümüne Şükrü Özyıldız konuk oluyor - Resim : 2


MASUMLAR APARTMANI OYUNCU KADROSU

Birkan Sokullu - HAN

Ezgi Mola - SAFİYE

Merve Dizdar - GÜLBEN

Melisa Şenolsun - RÜYA

Metin Çoşkun - HİKMET

Esra Ruşan - ESRA

Atilla Şendil - MEMDUH

Emir Özden - EGE

Uğur Uzunel - ESAT

Gizem Katmer - NERİMAN

Masumlar Apartmanı'nın bu akşamki bölümüne Şükrü Özyıldız konuk oluyor ile ilgili etiketler masumlar apartmanı masumlar apartmanı 55. bölüm şükrü özyıldız trt1

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.