Masumlar Apartmanı'ndan Camdaki Kız'a Geliyor: Şoför Hayri'nin Karısı Türkan Rolü Farah...

Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterinin belli olması ile birlikte asıl konulardan birisi de Türkan'ı kimin canlandıracağı oldu. Bu konuda kulislerde yeni iddialar filizlenirken Masumlar Apartmanı dizisinin güzel oyuncusunun adı Türkan ile geçmeye başladı.

Ve Camdaki Kız dizisi 2. yeni sezonda izleyicisinin karşısına çıkarken şoför Hayri karakteri içinde heyecanlı bekleyişin artık sonuna gelindi. Çukur dizisinde Azer Kurtuluş karakterine hayat veren Cihangir Ceyhan ile her konuda anlaşmaya varılırken bundan sonraki süreçte asıl meselelerden birisi de Hayri’nin karısı Türkan olacak.

Nalan ile Sedat’ın evliliğin artık bambaşka bir yola gireceği ve hayatlarında yaşayacakları önemli değişiklikler ile beraber bazı yapılacak hataların herkesi derinden etkileyeceği de bir gerçek gibi duruyor.

Masumlar Apartmanı'ndan Camdaki Kız'a Geliyor: Şoför Hayri'nin Karısı Türkan Rolü Farah...

Hayatı süresince her zaman Feride’nin uyarıları ile karşı karşıya kalan Nalan bundan sonraki süreçte evlilik ile beraber yeni hayatının kapılarını kendi kapatacak. Feride’nin Nalan hakkında sakladığı sır ise yavaş yavaş açığa çıkacak.

Camdaki Kız dizisinin yeni sezonunda Hayri karakterine hayat verecek Cihangir Ceyhan henüz seyircinin karşısına çıkmadı. Bundaki en önemli sorusunun ise Türkan karakterinde yaşanan belirsiz olarak dikkat çekti.

Masumlar Apartmanı'ndan Camdaki Kız'a Geliyor: Şoför Hayri'nin Karısı Türkan Rolü Farah... - Resim : 2

Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah ile yapımcı firmanın yaptığı son görüşmelerde olumlu sonuçlar alındığı haberleri kulislerde dönmeye başlarken seyircinin 4-5 bölüm daha beklemek zorunda olacakları gün yüzüne çıktı.

Masumlar Apartmanı'ndan Camdaki Kız'a Geliyor: Şoför Hayri'nin Karısı Türkan Rolü Farah... ile ilgili etiketler Farah Zeynep Abdullah Cihangir Ceyhan Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.