Masumlar Apartmanı'nda Şennur Safiye'yi adeta felç etti! Gülben için buna bile katlandı!

TRT 1'in Salı akşamları yayınlanan dizisi Masumlar Apartmanı 44. bölümüyle ekrana geldi. Gülben ile Esat'ın evlilik süreci devam ederken olanlar Safiye'ye oldu. Gülben'in kaynanası Şennur'un evine giden Safiye'yi felç eden görüntüler bölüme damga vurdu.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Melisa Şenolsun'un başrollerinde olduğu Masumlar Apartmanı 44. bölümüyle 26 Ekim Salı akşamı ekrana geldi. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi adlı kitabında yer alan Çöp Ev adlı hikayeden tv'ye uyarlanan dizi her hafta milyonlarca kişiyi ekran başına kilitliyor.

26 Ekim Salı akşamı TRT 1'de ekrana gelen Masumlar Apartmanı 44. bölümde, Esat ile Gülben'in evlilik süreçleri devam ediyor. Bu akşamki bölümde Safiye, kına gecesi yapılan Gülben'in kaynanası Şennur'un evine gidecek. Safiye'yi felç eden görüntüler ise bundan sonra başlayacak.

Masumlar Apartmanı 44. bölüm ön izleme: Safiye, Şennur'un evini görünce  şoke oldu!

GÜLBEN'İN KAYNANASI SAFİYE'Yİ FELÇ ETTİ!

Şennur'un evine giden Safiye, birkç kornişin düşmesi karşısında büyük bir şok yaşıyor. Geçtiğimiz sezondan bu yana Safiye'nin takıntılarına aşina olan izleyici bu görüntülere tebessüm ediyor.

TRT 1 canlı izle Masumlar Apartmanı 44. bölüm full, tek parça izle - Masumlar  Apartmanı 44. bölüm canlı izle - Kriptosite.com

Yeni bölüm fragmanında bu görüntülere yer verilmesine binlerce yorum geldi. Merve Dizdar'ın canlandırdığı Gülben karakterinin kaynanası rolünde olan Şennur'un evinde olanlar karşısında küüplere binen ve takıntısı tutan Safiye'nin o halleri capslere konuu oldu.

Masumlar Apartmanı'nda Şennur Safiye'yi adeta felç etti! Gülben için buna bile katlandı! - Resim : 3

Safiye, Şennur'un evi karşısında; "Bunlar ne pis kadın ya! 4 tane kadın toplanıp dedikodu mu yapıyor? Burası resmen hayvanat bahçesi! Buradan yılan da çıkar, akrep çıkar, köstebek çıkar, kertenkele çıkar, zebra bile çıkar! Burası virüsün ana vatanı!" diyerek herkeis güldürdü.

 

Masumlar Apartmanı'nda Şennur Safiye'yi adeta felç etti! Gülben için buna bile katlandı! ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı 44. bölüm Masumlar Apartmanı Safiye
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.