Masumlar Apartmanı'nda İnci Ortada Kaldı! Serenay Sarıkaya'dan U Dönüşü

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı’na ilk şok Farah Zeynep Abdullah’tan gelirken İnci karakteri için adı geçen Serenay Sarıkaya’da hemen ardından diğer darbeyi indiren isim oldu. Masumlar Apartmanı İnci’den sonra adeta garip kaldı.

Ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden senaryoya aktarılan Masumlar Apartmanı dizisinin ilk sezon finalinde İnci’nin vedası herkeste büyük bir şok yaşatırken yeni sezon içinde yeni isimler gündeme geldi.

Masumlar Apartmanı dizisinden sezon finalinde Farah Zeynep Abdullah’ın senaryo gereği ölerek ayrılması hayranları oldukça üzerken İnci’nin yerine düşünülen isim kısa sürede kulislerde dönmeye başladı. Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya’nın Masumlar Apartmanı yeni sezonunda kadroya dahil olacağı iddia edildi.

Masumlar Apartmanı'nda İnci Ortada Kaldı! Serenay Sarıkaya'dan U Dönüşü

Ancak kısa bir süre sonra tüm gerçekler ortaya çıkınca Masumlar Apartmanı dizisi hayranları bu sefer yeni bir şok daha yaşadı. Kısa bir süre sonra Netflix’de yayınlanması düşünülen ve başrollerinde Burak Deniz’in oynayacağı Şahmeran için Serenay Sarıkaya adı geçmeye başladı.

Masumlar Apartmanı'nda İnci Ortada Kaldı! Serenay Sarıkaya'dan U Dönüşü - Resim : 2

Maraşlı dizisinin yakın bir zamanda final yapacağı gündeme gelirken Temmuz ayında Roma’ya giderek Cahil Periler dizisinin çekimlerine katılacak olan Deniz’in Şahmeran’da yer alıp almayacağı ise tamamen bir kaos oluşturdu.

Masumlar Apartmanı'nda İnci Ortada Kaldı! Serenay Sarıkaya'dan U Dönüşü - Resim : 3

Yeri tek sağlam olan isimlerden Serenay Sarıkaya’nın Masumlar Apartmanı dizisinden gelen teklifi neden geri çevirdiği henüz bilinmezken herhangi bir aksaklık durumunda ise Burak Deniz’in yerine yeni isimler gündeme gelebilecek.

Masumlar Apartmanı'nda İnci Ortada Kaldı! Serenay Sarıkaya'dan U Dönüşü ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Farah Zeynep Abdullah masumlar apartmanı inci
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.