Masumlar Apartmanı'nda Gülben Krizi! Yeni Sezon Öncesi Büyük Şok! İşte Merve Dizdar'ın Yeni Dizisi

Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben’i Merve Dizdar’dan hayranları oldukça üzecek bir haber geldi. İlk sezonda büyük bir sürprize imza atarak Kırmız Oda dizisinde Doktor Hanım’ın konuğu olan Gülben için yeni sezonda şok bir iddia ortaya atıldı.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve sezonun oldukça sevilen dizileri arasında yer alan Kırmızı Oda, her hafta ağırladığı bazı ünlü isimlerle gündeme gelmişti. Onlardan birisi ise Masumlar Apartmanı dizisinin başrol isimlerinden biri Merve Dizdar olmuştu.

Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterine hayat veren Dizdar’ın Kırmızı Oda’daki Doktor Hanım’a konuk olması ve terapi olmak amacıyla O’nun kapısını çalması dikkatlerden kaçmamıştı. Kırmızı Oda’nın sezon finalinde yaşanan bu gelişmeyle beraber zaman zaman değişik iddialar da ayyuka çıkmaya başlamıştı.

Masumlar Apartmanı'nda Gülben Krizi! Yeni Sezon Öncesi Büyük Şok! İşte Merve Dizdar'ın Yeni Dizisi

Masumlar Apartmanı’nın en sevilen karakterlerinden biri olan Gülben’in diziyi yakından takip edenler için her zaman farklı bir yeri olduğu bilinmekle birlikte Kırmızı Oda’ya konuk olduğu günde büyük bir heyecan yaşanmış ve dizi o sahneleri ile izlenme rekorları kırmıştı.

Hem baskıcı hem de travmatik geçen çocukluğu ile psikolojik sıkıntılar yaşayan Gülben’in Doktor Hanım’a konuk olması Masumlar Apartmanı için aslında Merve Dizdar’ın vedası haline gelmişti. Yeni sezon öncesinde oyuncu kadrosunda değişikliğe gitmesi beklenen Masumlar Apartmanı sezon finalinde önce İnci senaryo gereği ayrılarak herkesi şok etmişti.

Masumlar Apartmanı'nda Gülben Krizi! Yeni Sezon Öncesi Büyük Şok! İşte Merve Dizdar'ın Yeni Dizisi - Resim : 2

Bu haber aslında şimdilik sadece bir dedikodu olsa da Masumlar Apartmanı’nın sevilen ismi Merve Dizdar’ın önümüzdeki sezondan itibaren Kırmızı Oda dizisine transfer olmasına artık kesin gözüyle bakılmakta.

Masumlar Apartmanı'nda Gülben Krizi! Yeni Sezon Öncesi Büyük Şok! İşte Merve Dizdar'ın Yeni Dizisi ile ilgili etiketler masumlar apartmanı Kırmızı oda gülben merve dizdar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.