Masumlar Apartmanı'nda Final Işığı Göründü! Safiye ve Naci Evleniyor mu?

TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı finale doğru hızla ilerliyor. Önce Gülben'in daha sonra Safiye'nin evlilikleri sonrası izleyiciyi final korkusu sardı. Dizinin son bölümünde nikah masasına oturan Safiye, Han'ın ortadan kaybolmasının faturasını Naci'ye kesiyor. Peki Safiye ve Naci evleniyor mu?

Masumlar Apartmanı 54. bölümü ile ekrana geldi. İki sezondur TRT 1'in en çok izlenen dizilerinden olan Masumlar Apartmanı'nda son bölümde yaşananlar izleyiciyi bir kez daha dumura uğrattı. Safiye ve Naci'nin evlilik planları Han'ın ortadan kaybolması ile bir kez daha başka bahara kaldı.

 SAFİYE NACİ'Yİ NİKAH MASASINDA BIRAKTI!

Safiye ve Naci'nin hikayesi bir kez daha yarım kaldı. Gülben'in evliliğinden sonra Safiye de artık annesinin hatıralarından kurtulup Naci ile yeni bir hayata başlayacaktı ancak Safiye, nikah masasında "Kardeşim Olmadan Asla" diyerek Naci'yi nikah masasında bırakıyor.

İzleyicinin Sabrı Taştı!

Dizinin en çok konuşulan çifti Safiye ve Naci'nin nikah görüntüleri de sosyal medyaya damga vurdu. İkilinin mutlu olmasını isteyen izleyiciler nikahın yarım kalması karşısında tepkilerini dile getirdiler. Yıllarca beklediği Naci'yle nikah masasına oturan Safiye'nin "Han olmadan olmaz" diyerek nikah masasında bırakması karşısında Masumlar Apartmanı izleyicileri de adeta yeter artık dedi.

İkilinin evlilik hayalleri Masumlar Apartmanı'nın ilerleyen bölümlerinde gerçekleşmesi bekleniyor.

 

Masumlar Apartmanı'nda Final Işığı Göründü! Safiye ve Naci Evleniyor mu? ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.