Masumlar Apartmanı'nda Ezgi Mola Yok: Yeni Safiye Neslihan Atagül Oluyor İddiası...

TRT ekranlarının sevilen dizilerinden Masumlar Apartmanı’nda Safiye karakterini canlandıran Ezgi Mola’nın yapımdan ayrılacağı iddiaları konusunda menajerinden yeni bir açıklama gelirken kulislere bomba gibi bir haber düştü.

Daha öncesinde sezon finalinde Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılmasından sonra Masumlar Apartmanı hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Yayıncı kuruluş TRT hakkında attığı Tweet nedeniyle oldukça zor günler geçiren Ezgi Mola’nın menajerinden gelen açıklama herkesin kafasını karıştırdı.

Masumlar Apartmanı dizisi yeni sezonu için ayrılığı gündeme gelen güzel oyuncu Mola halen daha sessizliğini korumaya devam ederken ortalığı karıştıran yeni bir iddia daha ortaya atılmış oldu. Sezon finalinde İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılmasından sonra Safiye karakteri içinde bomba gibi bir isim kulislerde dolanmaya başladı.

Masumlar Apartmanı'nda Ezgi Mola Yok: Yeni Safiye Neslihan Atagül Oluyor İddiası...

Ezgi Mola’nın menajeri Masumlar Apartmanı yeni sezonu öncesinde izleyenlerinde yakından takip ettiği süreç konusunda, “Şu an için bir ayrılık söz konusu değil. Şu anda Ezgi Mola, Erşan Kuneri dizisi çekimlerinde. Bu proje biter bitmez yeni sezonda öncesinde Masumlar Apartmanı dizisinde olmasını ümit ediyoruz” diyerek kafaları iyice karıştırdı.

Mola’nın menajerinden gelen bu şaşırtıcı açıklama sonrasında Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterini canlandıran Neslihan Atagül’ün Masumlar Apartmanı’na katılacağı iddia edildi. Yeni sezonda bomba etkisi yaratan bu haberin sonrasında izleyenlerde bunu büyük bir şaşkınlıkla karşıladı.

Masumlar Apartmanı'nda Ezgi Mola Yok: Yeni Safiye Neslihan Atagül Oluyor İddiası... - Resim : 2

Bundan sonraki süreçte neler olacağı henüz bilinmezken Atagül’ün Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterine hayat vereceği ve senaryonun kesinlikle değiştirilmeyeceği ifade edildi. Dizinin yakın takipçilerinin ise bu karara nasıl bir cevap vereceği ise henüz bilinmemekte.

Masumlar Apartmanı'nda Ezgi Mola Yok: Yeni Safiye Neslihan Atagül Oluyor İddiası... ile ilgili etiketler Ezgi Mola Neslihan Atagül masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.