Masumlar Apartmanı'nda Ezgi Mola Artık Yok! Avşar Kızı Safiye Rolünde! İşte Alınan O Şok Karar

Masumlar Apartmanı dizinde ayrılık dedikoduları bir türlü bitmek bilmiyor. Son olarak ülkemizde çıkan orman yangınları konusunda sosyal medya hesabı üzerinden serzenişte bulunan Ezgi Mola’nın yerine başka bir oyuncunun Safiye karakterine hayat vereceği iddia edildi.

Geçen haftadan bu yana ülkemizin değişik il ve ilçelerinde devam eden orman yangınları canımızı fazlasıyla yaktı. Çıkan yangınların sonrasında ise vatandaşlar başta olmak üzere pek çok ünlüde değişik paylaşımlarda bulundu.

İlk sezonunda ekranlarda fırtına gibi esen Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılışı sonrasında bir diğer iddia da Safiye karakterine hayat veren Ezgi Mola’dan geldi. Sergilediği muhalif yaklaşımı ile TRT’ye öfke kusan Mola birçok kişiden tepkiler aldı.

Masumlar Apartmanı'nda Ezgi Mola Artık Yok! Avşar Kızı Safiye Rolünde! İşte Alınan O Şok Karar

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından senaryoya aktarılan ve çok büyük bir ilgi toplayan Masumlar Apartmanı dizisi kısa süre içerisinde oyuncu kadrosu ile de çok beğenildi. Safiye karakterini canlandıran Ezgi Mola’nın bu yaklaşımı sonrasında daha öncesinde de olduğu gibi yine Hülya Avşar ismi kulislerde dolanmaya başladı.

Masumiyet dizisinde canlandırdığı Hale Ilgaz rolünü canlandıran ve Avşar kızı olarak bilinen Hülya Avşar’ın yeni sezonda Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterine hayat vereceği iddia edildi.

Masumlar Apartmanı'nda Ezgi Mola Artık Yok! Avşar Kızı Safiye Rolünde! İşte Alınan O Şok Karar - Resim : 2

Bu yönde henüz bir gelişme yaşanmazken Mola’nın hali hazırda Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisinin projesinde yer alması da kafaların karışmasına neden oldu.

Sosyal medyada Mola’nın ayrılacağı yönünde iddialar halen devam ederken oyuncunun menajerlik ajansı ise çıkan haberlerin asılsız olduğunu söyleyerek Masumlar Apartmanı dizisinin fazla zarar görmesini de istemiyor.

Masumlar Apartmanı'nda Ezgi Mola Artık Yok! Avşar Kızı Safiye Rolünde! İşte Alınan O Şok Karar ile ilgili etiketler Hülya Avşar Ezgi Mola masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.