Masumlar Apartmanı'na Yeni İnci Geliyor: Medcezir'in Mira Behlice'si Herkesi Tahtından Edecek...

Masumlar Apartmanı İnci karakterinin gidişinden sonra büyük bir çöküşün içerisine girerken diziye yeni bir ismin giriş yapacağı son gelen iddialar arasında yer aldı. Farah Zeynep Abdullah’ın gidişinden sonra bir türlü istenilen eski günlerine geri dönüş yapamayan dizide senaryo değişikliğine gidilmesi de büyük bir olasılık.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden Masumlar Apartmanı yeni sezona başlamasına rağmen bir türlü eskiye dönüş yapamadı. Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu gibi isimlerin yer aldığı Masumlar Apartmanı geçen sezon yakaladığı reytinglerden oldukça uzaklarda kaldı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından gerçek hayata uyarlanan Masumlar Apartmanı oysaki ilk sezonunda adeta fırtınalar estirmiş ve herkesi kendisine hayran bırakmıştı. Ancak ilk sezon finalinde İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın senaryo gereği ölerek diziden ayrılması her şeyin sonu oldu.

Masumlar Apartmanı'na Yeni İnci Geliyor: Medcezir'in Mira Behlice'si Herkesi Tahtından Edecek...

Bu anlamda yapımcı Onur Güvenatam’ın bazı oyuncularla görüşme yapmaya başladığı ve bunlar arasında son günlerde Akbank reklamı ile gündeme gelen Serenay Sarıkaya olduğu iddia edildi. Özellikle Kerem Bürsin ile yaşadığı aşkla gündeme gelen güzel oyuncunun Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterini canlandıracağı da kulislerden gelen son bilgiler oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın da yakın bir zamanda yeni sezonunun başlayacak olması nedeniyle reytingleri daha fazla kaptırmamak isteyen dizinin Serenay Sarıkaya ile bir çıkış yapması bekleniyor. Senaryoda bundan sonraki süreçte ne gibi bir değişiklik olacağı da merakla takip ediliyor.

Masumlar Apartmanı'na Yeni İnci Geliyor: Medcezir'in Mira Behlice'si Herkesi Tahtından Edecek... - Resim : 2

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya özellikle Çağatay Ulusoy ile başrollerde Medcezir dizisinde canlandırdığı Mira Behlice karakteriyle oldukça beğenilmişti.

Masumlar Apartmanı'na Yeni İnci Geliyor: Medcezir'in Mira Behlice'si Herkesi Tahtından Edecek... ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.