Masumlar Apartmanı'na Neslihan Atagül Geliyor! Tepki Alan Ezgi Mola Kızakta! İşte Yeni Sezon Kadrosu

Yeni sezon öncesinde izleyenler tarafından merakla beklenen Masumlar Apartmanı’nda Ezgi Mola şoku yaşanıyor. Sosyal medya hesabından TRT hakkında yaptığı orman yangını paylaşımı sonrasında aşırı tepki alan yıldız oyuncu ile yolların ayrılacağı iddia ediliyor.

Sezon finalinde inci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah ile yolların ayrılmasından sonra Masumlar Apartmanı’na ikinci bir şokta Ezgi Mola’dan geldi. TRT hakkında yaptığı orman yangınları paylaşımında sosyal medyadan ağır eleştiriler alan oyuncu ile yolların ayrılmak üzere olduğu iddia edildi.

Masumlar Apartmanı dizisi yeni sezonu için ayrılığı gündeme gelen güzel oyuncu Mola halen daha sessizliğini korumaya devam ederken ortalığı karıştıran yeni bir iddia daha ortaya atılmış oldu. Sezon finalinde İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılmasından sonra Safiye karakteri içinde bomba gibi bir isim kulislerde dolanmaya başladı.

Masumlar Apartmanı'na Neslihan Atagül Geliyor! Tepki Alan Ezgi Mola Kızakta! İşte Yeni Sezon Kadrosu

Ezgi Mola’nın menajeri Masumlar Apartmanı yeni sezonu öncesinde izleyenlerinde yakından takip ettiği süreç konusunda, “Şu an için bir ayrılık söz konusu değil. Şu anda Ezgi Mola, Erşan Kuneri dizisi çekimlerinde. Bu proje biter bitmez yeni sezonda öncesinde Masumlar Apartmanı dizisinde olmasını ümit ediyoruz” diyerek kafaları iyice karıştırdı.

Mola’nın menajerinden gelen bu şaşırtıcı açıklama sonrasında Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterini canlandıran Neslihan Atagül’ün Masumlar Apartmanı’na katılacağı iddia edildi. Yeni sezonda bomba etkisi yaratan bu haberin sonrasında izleyenlerde bunu büyük bir şaşkınlıkla karşıladı.

Masumlar Apartmanı'na Neslihan Atagül Geliyor! Tepki Alan Ezgi Mola Kızakta! İşte Yeni Sezon Kadrosu - Resim : 2

Bundan sonraki süreçte neler olacağı henüz bilinmezken Atagül’ün Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterine hayat vereceği ve senaryonun kesinlikle değiştirilmeyeceği ifade edildi. Dizinin yakın takipçilerinin ise bu karara nasıl bir cevap vereceği ise henüz bilinmemekte.

Masumlar Apartmanı'na Neslihan Atagül Geliyor! Tepki Alan Ezgi Mola Kızakta! İşte Yeni Sezon Kadrosu ile ilgili etiketler Ezgi Mola Neslihan Atagül masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.