Masumlar Apartmanı'na bir deli daha katıldı! Anıl Han'a neden kafayı taktı?

TRT 1 ekranlarında Salı akşamları yayınlan Masumlar Apartmanı dizisine Anıl karakteri de dahil oldu. Han'a ciddi manada kafayı takmış olan Masumlar Apartmanı Anıl kimdir?

Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Birkan Sokullu'nun rol aldığı ve Salı akşamları TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı her hafta heyecanlı sahneleriyle izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi biliyor. İnci, Safiye ve Han arasında geçen hikaye Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi adlı romanında uyarlama. Kitapta Çöp Apartmanı bölümünde geçen dizinin hikayesi bu hafta 30. bölümü ile ekrandaydı.

Masumlar Apartmanı dizisi her hafta sosyal medyada da kendine yer buluyor. Dizinin 20 Nisan akşamı yayınlanan 30. son bölümüne Anıl karakteri dahil oldu. Han'ın psikolojik destek aldığı kliniğin hastalarından olan Anıl, Han'a adeta kafayı takmış durumda.

Masumlar Apartmanı Anıl kim? Gülben'in neyi oluyor? - Medya Haberleri

MASUMLAR APARTMANI ANIL KİMDİR?

Sosyal medyadaki tepkilere göre Anıl da deli tavırlarıyla Masumlar Apartmanı'na renk katmaya aday. Doktor Yağmur'un hastalarından olan Anıl kimdir?

Masumlar Apartmanı Anıl Kimdir? Han’a Neden Taktı?

Anıl'ın Han'ı kafaya takmasının nedeni ise Doktor Yağmur'u kıskanmış olması. Han’ın, Yağmur hanıma aşık olduğu düşünen Anıl karakteri bu nedenle zaten Han’ı takibe alıyor. Tabii ki bunda önceki bölümde Han’ın karaktere saldırmasının da etkisi büyük.

Dizide Han'ın psikiyatristi Yağmur ile görüşmesi sırasında bir anda odaya giren Anıl, Han'ın Yağmur'a aşık olduğunu iddia eder ve ona saldırır. Han Anıl'ın bu tavrı karşısında kontrolü kaybeder ve Anıl'ın boynuna saldırır. İkili arasında yaşanan gerginlik bununla sınırlı kalmaz. Zira Anıl Gülben'in karşısına çıktığında Gülben dehşete düşer. Ardından Gülben evden çıkar ve geri dönmez. Anıl'ın amacı ne, Gülben ve Anıl nereden tanışıyor, aralarında neler yaşandı bilinmiyor. İlerleyen bölümlerde bu gizemlerin çözülmesi Anıl'ın Han'ın gazabına uğraması ön görülüyor.

Masumlar Apartmanı'na bir deli daha katıldı! Anıl Han'a neden kafayı taktı? ile ilgili etiketler Hande Ataizi masumlar apartmanı anıl kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.