Masumlar Apartmanı yeni sezona mesajla başladı! Fragmanda okunan şiirin derin anlamı çözüldü!

TRT 1 ekranlarında ikinci sezonuna hazırlanan Masumlar Apartmanı, yeni sezonun ilk fragmanı ile izleyicisini heyecanlandırdı. Verdiği mesajla yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan dizinin fragmanında okunanan şiirin derin anlamı çözüldü.

Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırığı İnci karakterinin diziden ayrılması ve yerine güzel oyuncu Melisa Şenolsun'un katılmasıyla dizi yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar'ın devam edeceği dizi 38. yeni bölümü ile sezona giriş yapacak. Yayınlanan ilk fragmanı Birkan Sokullu'nun okuduğu şiir ise verdiği mesajla izleyiciyi şimdiden heyecanlandırdı.

"KANADI KIRIK BİR AKŞAM"

Dizi yeni sezon fragmanı ile hayranlarını heyecanlandırırken Birkan Sokullu'nun okuduğu şiir öne çıktı. Kanadı Kırık Bir Akşam adlı şiirin sahibi Metin Altıok'tan başkası değildi.

Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si 'Mola' mı verdi? Ünlü oyuncu Ezgi Mola'dan  iddialarla ilgili manidar cevap!

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin fragmanında Metin Altıok’un şiirinin olması çok anlamlı bir mesaj gibiydi…

Bu mesajın derin anlamını da Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu herkesin dikkatine sundu. 1940 yılında Bergama’da dünyaya gelen şair ve yazar Metin Altıok, 1993 yılındaki Sivas Katliamında yaralananlar arasındaydı ve 9 Temmuz 1993 tarihinde de tedavisi sürerken yaşamını yitirdi.

Masumlar Apartmanı yeni sezon 38. bölüm fragmanı yayınlandı! Masumlar  Apartmanı kadrosunda kimler var, konusu nedir?

METİN ALTIOK KİMDİR?

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Sina Koloğlu, köşe yazısında şu sözlerle değerlendirdi: “En anlamlı fragman… Masumlar Apartmanı’nda “Gün bitti lambayı hazırla” bir Metin Altıok şiiriyle yeni sezon fragmanı. Uğraşılmış soyut keyifte sahneler üstüne Birkan Sokullu şiiri okuyor. Sivas’ta yakılan şair. TRT’de bir dizide yer alması bir başka anlamlı.”

Masumlar Apartmanı yeni sezona mesajla başladı! Fragmanda okunan şiirin derin anlamı çözüldü! ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.