Masumlar Apartmanı Yeni Sezona Bir Eksik Başlayacak! Ani Gelişme Seyirciyi de Şaşırttı! Kimse Beklemiyordu

TRT1’de 15 Eylül 2020 tarihinde yayınlanmaya başlayan psikolojik ve drama türündeki dizi Masumlar Apartmanı, Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanmıştır. Mükemmel oyunculukların yanı sıra yaşanmış olayların anlatılmasının da etkisiyle dizi büyük bir ilgi görmüş ve başarılı bir şekilde ilk sezonunu tamamlamıştır.

TRT1’de 15 Eylül 2020 tarihinde yayınlanmaya başlayan psikolojik ve drama türündeki dizi Masumlar Apartmanı, Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanmıştır. Mükemmel oyunculukların yanı sıra yaşanmış olayların anlatılmasının da etkisiyle dizi büyük bir ilgi görmüş ve başarılı bir şekilde ilk sezonunu tamamlamıştır.

Masumlar Apartmanı Yeni Sezona Bir Eksik Başlayacak! Ani Gelişme Seyirciyi de Şaşırttı! Kimse Beklemiyordu

Dizinin sezon finalinde Farah Zeynep Abdullah’ın canlandırdığı İnci karakteri diziye veda etmişti. Bu ayrılığın diziye bıraktığı etkisi ise yayınlanan yeni sezon fragmanında ilk kez görüldü.

Masumlar Apartmanı Konusu 

Psikiyatr Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hastalarının gerçek hayatlarını yazdığı kitabından uyarlanan Masumlar Apartmanı’nda Gülben ve Safiye obsesif kompülsif bozukluğa sahip iki kız kardeştir. Çocukluk travmalarının onlarda bıraktığı izlerden kurtulamayan ve hala bunun acısını çeken kardeşlerden Han ise ailesine sadakatle bağlıdır. Ancak Han’ın bir trafik kazasında, dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci ile tanışması ikisinin de hayatını kökünden değiştirecektir.

Masumlar Apartmanı Yeni Sezona Bir Eksik Başlayacak! Ani Gelişme Seyirciyi de Şaşırttı! Kimse Beklemiyordu - Resim : 2

Hastalıkları yüzünden evden çıkamayan Safiye ve Gülben, Han’ın hasta babası, İnci’nin korumacı dedesi, Safiye'nin çocukluk aşkı Naci... Bütün karakterlerin birlikte yaşadıkları apartmandaki hayatlarından kesit sunan dizi izleyenlerin kendinden bir parça görmesine neden oluyor. 

Yeni Sezona Eksik Başlangıç 

14 Eylül Salı günü başlayacak olan yeni sezon fragmanında Masumlar Apartmanı, İnci’nin ölümünün yarattığı yıkımı gösterdi. Birkan Sokullu’nun hayat verdiği Han karakterine odaklanacak gibi görünen yeni sezonda, Han’ın içinde bulunduğu üzüntüden kurtulması için verilen çaba görülecek. Han’ın evden uzaklaşmasının Gülben ve Safiye’nin hastalıklarına olası etkisi ve evde yaşananlar seyirciler tarafından merak ediliyor.

Masumlar Apartmanı Yeni Sezona Bir Eksik Başlayacak! Ani Gelişme Seyirciyi de Şaşırttı! Kimse Beklemiyordu - Resim : 3

Han’ın iyileşmesinin bir parçası olarak diziye dahil olduğu düşünülen Melisa Şenolsun’un canlandırdığı karakter ise yeni fragmanda ilk kez görüldü. İnci’den geriye kalan yıkımı toplamaya çalışacağı düşünülen yeni karakter ikinci sezonda merakla bekleniyor. 

Masumlar Apartmanı Yeni Sezona Bir Eksik Başlayacak! Ani Gelişme Seyirciyi de Şaşırttı! Kimse Beklemiyordu ile ilgili etiketler masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.