Masumlar Apartmanı Yeni İncisine Kavuşuyor! Erkenci Kuş'un Güzel Oyuncusu Kadroda! İşte O İsim

Son olarak Doğduğun Ev Kaderindir adlı dizide rol alan güzel oyuncu Demet Özdemir için ilginç bir iddia ortaya atıldı. TRT ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı’nda İnci’nin yapımdan ayrılmasıyla boşalan koltuğa O’nun geçeceği haberleri yayılmaya başladı.

Sezon finali yapan Masumlar Apartmanı dizisi için yeni iddialar gündeme gelmeye başladı. İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah’ın Masumlar Apartmanı’ndan ayrılmasından sonra yerini doldurarak yeni oyuncu konusunda karar vermeye çalışan OGM Pictures firmasının Erkenci Kuş dizisinin başrol oyuncu ile görüşme halinde olduğu iddia edildi.

Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı İnci karakteri ile adından söz ettirmeyi başaran Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılışı dizi hayranları şoke ederken oyuncudan kısa sürede bir açıklama gelmiş ve yaşanan durumun bu kadar büyültülmesinin anlamsız olduğuna yer vermişti.

Masumlar Apartmanı Yeni İncisine Kavuşuyor! Erkenci Kuş'un Güzel Oyuncusu Kadroda! İşte O İsim

Abdullah açıklamasında, “Masumlar Apartmanı’nda İnci için artık yolun sonu gelmişti. Hikayenin İnci ile ilgili olan kısmına sona ermişti. Herkes tabi ki fikrini söylemekte özgürdür. Bu benim kendi kararım. Çok daha ciddi sorunlar varken bunların konuşulması çok anlamsız.” ifadelerine yer verdi.

Adı Masumlar Apartmanı dizisi ile geçen güzel oyuncu Demet Özdemir ise son açıklamasında, “Şu an için yeni bir proje konusunda anlaşmaya varmış değiliz. İlerleyen günlerde durum daha da netleşecektir.” dedi.

Masumlar Apartmanı Yeni İncisine Kavuşuyor! Erkenci Kuş'un Güzel Oyuncusu Kadroda! İşte O İsim - Resim : 2

Son olarak İbrahim Çelikkol ile Doğduğun Ev Kaderindir adlı dizide başrol oynayan Demet Özdemir’in Masumlar Apartmanı dizisinde yer alıp almayacağı ilerleyen günlerde daha da netlik kazanacak.

Masumlar Apartmanı Yeni İncisine Kavuşuyor! Erkenci Kuş'un Güzel Oyuncusu Kadroda! İşte O İsim ile ilgili etiketler Demet Özdemir Farah Zeynep Abdullah masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.