Masumlar Apartmanı yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Masumlar Apartmanı yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Ekranların en çok sevilen dizilerinden Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümlerinin hangi günler yayınlandığı ve saat kaçta başladığı araştırılıyor. Masumlar Apartmanı saat kaçta başlıyor? İşte detaylar..

Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın yer aldığı Masumlar Apartmanı ilk bölümü ile 15 Eylül tarihinde izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Birbirinden yetenekli ve usta oyuncuların yer aldığı dizide gerçek hayattan yapılacak olan kesitlerin ne derece etkili olacağı şimdiden merak ediliyor.

MASUMLAR APARTMANI YENİ BÖLÜM HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Masumlar Apartmanı, 5. yeni bölümü ile Salı akşamları yayınlanıyor. 

MASUMLAR APARTMANI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

13 Ekim Salı akşamında Masumlar Apartmanı dizisi 5. bölümü ile saat 20.00'da TRT 1 ekranlarında başlıyor.

MASUMLAR APARTMANI DİZİ KONUSU

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. “Aşk”, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?

Masumlar Apartmanı yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

MASUMLAR APARTMANI 1. BÖLÜM ÖZETİ

Memduh’la yaşadığı kavga sonrası Han’dan destek bekleyen Safiye hüsrana uğrar. Yaşanan kriz, İnci’yi evliliklerini duyurma fikrinden vazgeçirir.

Esat’ın Esra ile evlendiğini sanan Gülben, derin acılar içindedir ancak dertleşecek kimsesi yoktur. Ege’nin atacağı bir adım İnci ve Memduh’u zor durumda bırakır.

Han kardeşleriyle paylaşamadığı mutluluğunu babasıyla paylaşır. Ancak Hikmet hafıza sorunu yaşamaktadır. Han bir günlüğüne de olsa, her şeyden uzakta bir balayı tatili yapmak istese de evde yaşanacak bir sorun yüzünden acilen dönmek zorunda kalırlar. Hikmet Safiye ve Gülben’e Han’ın evlendiğini söyler. Safiye’nin dünyası başına yıkılacaktır.

Masumlar Apartmanı yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.