Masumlar Apartmanı Şükrü Özyıldız'ın Süpürge Dansı Sahnesi Sosyal Medyayı Yıktı!

Masumlar Apartmanı dizisi artık kendi ipini kendi çekti. Diziye yeni katılan Şükrü Özyıldız'ın dans ettiği sahneler son bölüme damga vurdu. İzleyenler Özyıldız'ın süpürgeyle dans ettiği sahneleri sosyal medyada eleştirdi.

Masumlar Apartmanı'na süpürge reklamı damga vurdu. Salı akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi 55. bölümüyle bu akşam yayınlandı.

Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Safiye ve Naci'nin nikah masasında kaldığı sahneler çok konuşuldu. Han'ın Ceylan ile ilişkisinin artık düzlüğe çıkması, Gülben'in Esat ile olan evliliğinin yolunda gitmesi gibi olaylar Masumlar Apartmanı'nın final yapacağı iddialarını güçlendirdi.

Şükrü Özyıldız'ın oyuncu kadrosuna katıldığının duyurulması ile birlikte yeni bir hikayenin başlayacağı ümitleri yeşerdi. Başarılı oyuncunun takipçileri de bu haberler heyecanlandı. Ancak 25 Ocak 2022 Salı akşamı yayınlanan 55. bölümünde bir sahne vardı ki sosyal medyada bu sahne ile yıkıldı.

Masumlar Apartmanı Kendi İpini Çekti!

Masumlar Apartmanı 55. bölümünde Şükrü Özyıldız'ın süpürgeli müzikal sahneleri gündeme bomba gibi düştü. Ürün yerleştirmenin yapıldığı sahnelerde bir beyaz eşya markasına ait elektrikli süpürgenin Şükrü Özyıldız ile yapılması tepki çekti.

 

Masumlar Apartmanı Şükrü Özyıldız'ın Süpürge Dansı Sahnesi Sosyal Medyayı Yıktı! ile ilgili etiketler Reklam şükrü özyıldız masumlar apartmanı süpürge
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.