Masumlar Apartmanı Şok İddia! Gerçek Aile Senaryodan Çok Daha Farklı! Gülseren Buğdaycıoğlu Açıklama Yaptı

Ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan Masumlar Apartmanı ile ilgili Gülseren Budayıcıoğlu bir yorumda bulundu. Yapılan yorumun içeriğinde gerçek ailelerin Masumlar Apartmanı'nda olduğundan çok daha abartılı olduğu bilgisi yer alıyordu.

Ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan Masumlar Apartmanı ile ilgili Gülseren Budayıcıoğlu bir yorumda bulundu. Yapılan yorumun içeriğinde gerçek ailelerin Masumlar Apartmanı'nda olduğundan çok daha abartılı olduğu bilgisi yer alıyordu.

 Masumlar Apartmanı Şok İddia! Gerçek Aile Senaryodan Çok Daha Farklı! Gülseren Buğdaycıoğlu Açıklama Yaptı

Ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu, TRT 1 ekranlarında her hafta yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisiyle ilgili çok farklı iddialarda bulundu. Budayıcıoğlu, Gerçek aile yaşantısının Masumlar Apartmanı’nda olduğundan çok daha abartılı olduğunu iddia ediyor.  O kadarını insanlar asla kaldıramaz diye ben kitapta da olabildiği kadar azalttım ifadelerine yer verdi.

Masumlar Apartmanı Şok İddia! Gerçek Aile Senaryodan Çok Daha Farklı! Gülseren Buğdaycıoğlu Açıklama Yaptı - Resim : 2

 

Ünlü Psikiyatrist Dizi İle İlgili Açıklama Yaptı

 

Çok sayıda kitabı bulunan ve aralarında İstanbullu Gelin, Doğduğun Ev Kaderindir, 'Masumlar Apartmanı', 'Kırmızı Oda' ve 'Camdaki Kız' adlı eserleri olan aynı zamanda diziye çevrilen ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu, Posta gazetesi yazarlarından Alev Gürsoy Cimin in sorularını cevapladı.

 

Oldukça çarpıcı açıklamalarda bulunan Budayıcıoğlu, yapımcılar kapınızı diziler için çaldığında nasıl bir duyguya kapıldınız tarzında ki soruya oldukça heyecanlandım çünkü bu konulardan ortaya bir dizi çıkacağı fikri asla aklıma gelmemişti. Üstelik ben Ankaralıyım, dizi piyasası her zaman İstanbul’dadır. ‘İstanbullu Gelin’ dizisi hayatımda bir dönüm noktası olmuştur. Ben de bu diziyle inandım ki bu kitaplardan güzel diziler çıkabiliyor cevabını verdi.

 Masumlar Apartmanı Şok İddia! Gerçek Aile Senaryodan Çok Daha Farklı! Gülseren Buğdaycıoğlu Açıklama Yaptı - Resim : 3

Kitaplardan Ortaya Çıkan Diziler

 Kitaplardan esinlenerek uyarlanan dizilerde kurgulamaların değişip değişmediğine yönelik sorulan soru üzerine ise Budayıcıoğlu, elbette ki değişiyor. Kesinlikle hastalarımın hayatını ifşa etme gibi bir durum asla söz konusu olamaz.

Masumlar Apartmanı Şok İddia! Gerçek Aile Senaryodan Çok Daha Farklı! Gülseren Buğdaycıoğlu Açıklama Yaptı - Resim : 4

 Bu işime aykırı bir konudur, mesleğime ihanet etmem. Ben hikayenin sadece öz konusunu alır, onu başka hayallerde yaşatırım. Zaten kahramanların; isim, aile, il, meslek, her detayı kitaplarımda farklılaşır. Yani o kişiye ait ve onların tanınabilecek hiçbir özelliğini yansıtmam ifadelerine yer verdi.

Masumlar Apartmanı Şok İddia! Gerçek Aile Senaryodan Çok Daha Farklı! Gülseren Buğdaycıoğlu Açıklama Yaptı - Resim : 5

Alev Gürsoy Cimin in röportajın devamında sorduğu sorular ve Budayıcıoğlunun bunlara verdiği cevaplar şu şekilde devam etti.

Bazıları sizin ‘dram pornosu’ yaptığınız konusunda ifadelerde bulunuyor: Bu konuya asla katılmıyorum ve şahsıma yapılan bir haksızlık olarak görüyorum şeklinde yanıt verdi.

Masumlar Apartmanı Şok İddia! Gerçek Aile Senaryodan Çok Daha Farklı! Gülseren Buğdaycıoğlu Açıklama Yaptı ile ilgili etiketler masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.