Masumlar Apartmanı sezon final tarihi belli oldu! Yeni sezonda Naci olacak mı? Herkes merak ediyordu, sonunda belli oldu!

TRT 1'in reyting rekorları kıran dizisi Masumlar Apartmanı sezon final tarihi belli oldu. Uzun bir süredir sezon final tarihi beklenen dizinin yeni sezonunda sevilen karakter Naci olacak mı?

Masumlar Apartmanı sezon final tarihi belli oldu! Yeni sezonda Naci olacak mı? Herkes merak ediyordu, sonunda belli oldu!

 

Masumlar Apartmanı dizisi tüm hızıyla sürerken dizinin sezon final tarihi de son dakika duyuruldu. Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin yeni sezonunda Safiye'nin gençlik aşkı Naci olacak mı?

MASUMLAR APARTMANI SEZON FİNALİ 37. BÖLÜMDE!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Masumlar Apartmanı dizisi 37. bölüm itibariyle sezon finali diyecek. Yarın akşam ekrana gelecek 33. bölüm sonrası 4 bölüm daha Masumlar Apartmanı devam edecek. Ancak akıllarda beliren soru ise Masumlar Apartmanı 2. sezonda Naci olacak mı?

NACİ YENİ SEZONDA DA İSTENİYOR!

Masumlar Apartmanı dizisinin sezon finali tarihi belli olunda dizinin izleyenler Naci gelecek sezon olacak mı arayışına girdi. Sosyal medyada da Naci karakterinin olması istendiğine yönelik paylaşımlar yapılıyor.

Anlaşması 13 bölüm olan Tansel Öngel’in olduğu sahneler beğeni kazanınca, hikayesi de uzatılmış ancak daha sonra Ankara’ya gönderilmişti Naci.

Bu süreçte izleyiciden gelen yoğun istekler sonrasında ve Tansel Öngel ile yapılan yeni anlaşma neticesinde Naci, diziye geri döndü.

Birkan Sokullu’nun oynadığı Han karakterinin önce onu zincirleyip kazan dairesinde tutması şaşkınlık yarattı ve Han’ın psikopat olduğu noktasında pek çok yorum yapıldı.

Fakat durum biraz farklıydı. Han, ablası Safiye’nin iyileşmesi için Naci’nin ölümcül olarak görülen hastalığını yenmesi ve aşkına geri dönmesi gerektiğini düşünerek, Naci’yi tedaviye ikna etmeye çalıştı.

Öleceğine inanarak tedaviyi reddeden Naci’yi ikna etmek için de onu zorla kazan dairesine kapatmıştı Han. Yurt dışında yeni bir tedavi yöntemi bulan Han, sonunda Naci’yi ikna etti.

Bu hafta 33. bölümü yayınlanacak olan dizi, 4 bölüm sonra ara verecek. Naci’nin yeni sezonda olup olmayacağını ise Gazeteci Birsen Altuntaş yazdı. Buna göre Naci, yeni sezonda Masumlar Apartmanı dizisinde Naci yer almaya devam edecek…

Masumlar Apartmanı sezon final tarihi belli oldu! Yeni sezonda Naci olacak mı? Herkes merak ediyordu, sonunda belli oldu! ile ilgili etiketler TRT 1 Birkan Sokullu masumlar apartmanı sezon final tarihii masumlar apartmanı naci yeni sezon olacak mı tansel öngel
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.