Masumlar Apartmanı Safiye'ye rakip geldi! Camdaki Kız dizisinin Feride'si Nur Sürer ilk bölümden sinyali verdi

Camdaki Kız dizisi Kanal D'de başladı. 8 Nisan akşamı ilk bölümü yayınlanan ve başrolünde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın annesi Feride rolüyle Nur Sürer yer alıyor.

Camdaki Kız dizisinin ilk bölümü 8 Nisan akşamı yayınlandı. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer gibi oyucuların yer aldığı Kanal D dizisi Camdaki Kız, Gülseren Budayıcıoğlu'nın aynı adlı kitabından uyarlama bir dizidir.

MASUMLAR APARTMANI SAFİYE'YE RAKİP OLDU

Sosyal medyada da yankı bulan Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın annesi Feride, tıpkı Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si gibi katı, sinirli tavırlar içinde olan bir karakter. BKızına sıkı bir korse giydiren anne Feride'nin, "Kendini erkeklerden korumalısın. Nikah memurunun karşısına çıkana kadar kimsenin sana dokunmasına izin vermeyeceksin. Eğer öyle bir şey yaparsan, seni evlatlıktan reddederim. Benden gizli bir şey yaparsan nasıl olsa duyarım, sana dünyayı zindan ederim." sözleri gündem oldu.

Camdaki Kız Feride kimdir? Camdaki Kız Feride karakterini kim  canlandırıyor? Nur Sürer kimdir? - Haberler

Kızı Nalan'ı banyodan sonra giydiren Feride'nin katı tavırları merak uyandırırken, Nalan'ın geçmişte yaşadığı ve sır gibi sakladığı travması ilk sahnede bazı ipuçlarını verdi.

Geçmişi hatırlayan Nalan'ın ilk regl olduğu döneme gittiği anda annesinin, "Bunu da giyeceksin. Her genç kıza bu yaşlarda başlar. Namusunla evlenene kadar bu giyilecek." diyerek telkinde bulunması ekranlara geldi.

Masumlar Apartmanı Safiye'ye rakip geldi! Camdaki Kız dizisinin Feride'si Nur Sürer ilk bölümden sinyali verdi ile ilgili etiketler Kanal D camdaki kız feride Masumlar Apartmanı Safiye
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.