Masumlar Apartmanı Rüya kimdir? Gerçek adı ne? Melisa Şenolsun hangi dizilerde oynadı?

TRT 1'in iddialı dizisi Masumlar Apartmanı bu akşam ikinci sezonunda başlıyor. İnci'nin ölümünden sonra kadroya giren Melisa Şenolsun ise dizinin izleyenlerinin merak konusu oldu. Peki Masumlar Apartmanı Rüya kimdir? Melisa Şenolsun hangi dizilerde oynadı?

Masumlar Apartmanı yeni sezonu bu akşam başlıyor. Safiye ve ailesinin hayatına girecek Rüya karakterini canlandıran oyuncu Melisa Şenolsun hakkında araştırmalar da başladı. Han, İnci'nin ölümüyle bambaşka bir kişiliğe dönmüştür. Karşısına çıkan Rüya ise onu bu girdaptan kurtaracak tek kişidir. Peki Masumlar Apartmanı Rüya kimdir?

TRT 1'in iddialı dizisi Masumlar Apartmanı'nda Rüya karakteri ile karşımıza çıkan Melisa Şenolsun hayatı hakkında detaylar haberimizde.

MELİSA ŞENOLSUN HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Melisa Şenolsun, Kiralık Aşk, Umuda Kelepçe Vurulmaz dizilerinde oynadı. 1995 doğumlu olan oyuncu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencisidir. Kardeşi Efecan Şenolsun da kendisi gibi oyuncudur.

Oyuncu Melisa Şenolsun, Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosuna dahil oldu

Son olarak Atiye dizisinde oynayan Melisa Şenolsun, 25 yaşındadır.

Masumlar Apartmanı Rüya kimdir? Gerçek adı ne? Melisa Şenolsun hangi dizilerde oynadı? ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı rüya kimdir melisa şenolsun hangi dizilerde oynadı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.