Masumlar Apartmanı dizisi nerede çekiliyor? Çekimlerin yapıldığı apartman hangi semtte?

Masumlar Apartmanı dizisi nerede çekiliyor? TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Masumlar Apartmanı başlıyor. Dizinin çekim yerleri şimdiden çokça merak edilirken takipçiler bu konuda araştırmalarına devam ediyor. Çekimlerin yapıldığı apartman hangi semtte? İşte detaylar..

Yeni sezona merhaba diyen dizilerden birisi olan Masumlar Apartmanı, yeni bölümüyle 13 Ekim Salı gününde TRT 1 ekranlarında maceralarına kaldığı yerden devam ediyor. Masumlar Apartmanı isimli dizinin nerede ve hangi mahalle de çekildiği de şimdiden en çok araştırılan konulardan birisi olma özelliğini barındırıyor.

MASUMLAR APARTMANI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Masumlar Apartmanı, İstanbul’un kalabalık semtlerinden birinde çekiliyor. Balat ve Beyoğlu gibi semtlerde çekildiği de son gelen haberler arasında yer alıyor.

Masumlar Apartmanı dizisi nerede çekiliyor? Çekimlerin yapıldığı apartman hangi semtte? ile ilgili etiketler masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.