Masumlar Apartmanı Naci'nin kızı kim? Ayça Melek Gülerçe kaç yaşında?

Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosuna seçilen ve Safiye'nin gençlik aşkı Naci'nin kızı karakterini canlandıran Ayçe Melek Gülerçe kimdir? Kaç yaşındadır?

Ayça Melek Gülerçe hakkında detaylı bilgiler haberimizde. TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde yer alan Ayça Melek Gülerçe kimdir?

AYÇA MELEK GÜLERÇE KİMDİR?

2010 senesinde dünyaya gözlerini İstanbul’da açmıştır küçük oyuncu. Kendisi 31 kilodur ve 1, 39 metre boyundadır. Yusuf Güney Gün ajansın himayesinde bulunan bir oyuncudur. Daha öncelerinde; Migros, Eti Benim O, Algida ve Garanti Bonus gibi birçok reklam filmlerinde yer alan oyuncu okul hayatına 3. Sınıf öğrencisi olarak devam etmektedir. Aynı zamanda modellikte yapmakta olan Ayça Melek Gülerçe, Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosuna seçilmiş ve Naci’nin kızı olan karakteri canlandırıyor.

Masumlar Apartmanı Naci'nin kızı kim? Ayça Melek Gülerçe kaç yaşında?

AYÇA MELEK GÜLERÇE KİMDİR?

Çocuk oyuncu Masumlar Apartmanı’nda yer alacağı senede 11 yaşında olacaktır.

Ayça Melek Gülerçe’nin oynadığı diziler

• Kadın(2019)
• Masumlar Apartmanı(2021)

Masumlar Apartmanı Naci'nin kızı kim? Ayça Melek Gülerçe kaç yaşında? ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı naci ayça melek gülerçe
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.