Masumlar Apartmanı Naci'nin eşi Gülru kimdir? Pervin Bağdat kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin gençlik aşkı Naci'nin eşi Gülru karakterini oynayan Pervin Bağdat kimdir, kaç yaşındadır? Pervin Bağdat, Azap Çavuşu ve Ağlatan Dans filmlerinde de rol almıştı.

Masumlar Apartmanı Naci'nin eşi Gülru kimdir merak ediliyor. Bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek olan TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda Naci öğretmenin eşi Gülru karakterini oynayan Pervin Bağdat kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

MASUMLAR APARTMANI GÜLRU KİMDİR?

Masumlar Apartmanı Naci'nin eşi Gülru karakterinin Pervin Bağdat canlandırıyor. Masumlar Apartmanı öğretmen Naci'nin eşi olduğu açıklandı.

Masumlar Apartmanı Naci'nin eşi Gülru kimdir? Pervin Bağdat kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

PERVİN BAĞDAT KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Pervin Bağdat 12 Eylül 1981 yılında İstanbul'da doğdu. Ağlatan Dans dizisinde Hülya karakteriyle dikkat çeken Pervin Bağdat Bilkent Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Tiyatro Oyunculuk bölümünden mezun olduktan sonra seyirci karşısına ilk olarak Bizim Evin Halleri dizisinde rol alarak çıktı.

Masumlar Apartmanı Naci'nin eşi Gülru kimdir? Pervin Bağdat kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? - Resim : 2

Daha sonra Dabbe Bir Cin Vakası, Htr2b Dönüşüm, Azap Çavuşu, Ağlatan Dans, Bir Don Juan Öldürmek, 7YÜZ, Daha ve Kayseri Aslanı: Çin İşi gibi sinema ve dizilerde rol almıştır.

 

Masumlar Apartmanı Naci'nin eşi Gülru kimdir? Pervin Bağdat kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı gülru kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.