Masumlar Apartmanı Naci neden yok? Tansel Öngel geri dönecek mi?

Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Naci karakteriyle oldukça sevilen Tansel Öngel’in geri döneceği iddia edildi. Safiye ile Naci’nin aşkı sosyal medyada olay olurken Tansel Öngel’in ne zaman diziye döneceği merak konusu oldu. Peki, Masumlar Apartmanı Naci geri mi dönüyor?

TRT 1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve başrollerinde Birkan Sokullu ile Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı Masumlar Apartmanı dizisinde Naci sevinci yaşanıyor. Safiye ile Naci’nin aşkının çokça konuşulduğu Masumlar Apartmanı dizisinde Tansel Öngel’in ne zaman geri döneceği şimdiden büyük bir merak içerisinde bekleniyor.

TANSEL ÖNGEL GERİ Mİ DÖNÜYOR?

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizilerinden Masumlar Apartmanı yavaş yavaş sezon finaline doğru adım adım giderken Naci karakterine hayat veren Tansel Öngel ile yapımcı firmanın yeniden el sıkıştığı iddia edildi. Senaryo gereğince Ankara'ya gitmiş gibi gösterilen Naci'in hangi bölümde diziye geri döneceği ise henüz bilinmiyor.

Masumlar Apartmanı Naci neden yok? Tansel Öngel geri dönecek mi?

Han'ın bodrumda sakladığı kişinin Naci olup olmayacağı konusu henüz açıklık kazanmamışken Naci'nin hastalığı da göz önüne alınarak Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümlerine yön verileceği kaydedildi.

MASUMLAR APARTMANI NACİ’NİN HASTALIĞI NE?

Masumlar Apartmanı dizisinde Naci’nin vücudunda meydana gelen kasılmalar ve yaşadığı uyuşukluk hissi izleyenler tarafından felç olarak değerlendirilmekte.

Masumlar Apartmanı Naci neden yok? Tansel Öngel geri dönecek mi? ile ilgili etiketler masumlar apartmanı tansel öngel Naci
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.