Masumlar Apartmanı Naci Hastalığı ne? Naci diziden ayrılacak mı?

Masumlar Apartmanı Naci hastalığı nedir sorusu, bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Masumlar Apartmanı yeni bölümde cevabını buluyor. Safiye'nin gençlik aşkı olarak diziye dahil olan ve kısa sürede izleyiciden tam not alan Naci diziden ayrılacak mı?

Masumlar Apartmanı Naci Hastalığı ne? Masumlar Apartmanı bu akşam yeni bölümüyle TRT 1'de ekrana geliyor. Dizide Safiye'nin aşkı olarak rol alan Masumlar Apartmanı Naci hastalığı ise merak konusu oldu.

MASUMLAR APARTMANI NACİ HASTALIĞI NE?

Masumlar Apartmanı Naci'nin hastalığı tüm dizi takipçilerinin dikkatini çekti. Naci'nin hastalığı vücudunun farklı kısımlarında yaşadığı uyuşukluk ve hissizlik olarak biliniyor. Naci'nin zaman zaman ellerini hareket ettiremediği görülüyor.

Masumlar Apartmanı Naci Hastalığı ne? Naci diziden ayrılacak mı?

MASUMLAR APARTMANI NACİ DİZİDEN AYRILACAK MI?

Tansel Öngel’in canlandırdığı Naci karakterinin gizlediği bir hastalığı var. Naci ölmeden önce yeniden Safiye ile bir arada olmak istiyor ve bunun için de elinden geleni yapıyor. Masumlar Apartmanı’nın Naci’si Tansel Öngel'in diziden ayrılıp ayrılmadığına dair bir açıklama bulunmuyor.

MASUMLAR APARTMANI NACİ KİMDİR?

Masumlar Apartmanı Naci, Safiye'nin lise aşkıdır. Yıllardır sır gibi sakladığı gönül yarası yalnız kaldığı an Safiye'yi vurmaktadır. Geçmişten çıkıp gelen ve Safiye'yi alt üst eden kişi Naci'dir.

Masumlar Apartmanı Naci Hastalığı ne? Naci diziden ayrılacak mı? ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı naci hastalığı ne
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.