Masumlar Apartmanı Naci diziden ayrıldı mı? Tansel Öngel diziden neden ayrıldı?

Masumlar Apartmanı dizisinde Naci karakterini oynayan Tansel Öngel'in diziden ayrılacağı konuşuluyor. TRT 1'de Salı akşamları yayınlanan dizide Safiye'nin aşkını oynayan Tansel Öngel'in diziden ayrılacağını Farah Zeynep Abdullah sosyal medya hesabından duyurdu.

Masumlar Apartmanı 19. bölümü ile bu akşam TRT'de ekrana geldi. Dizide Safiye'nin gençlik aşkını canlandıran ve son bölümlere damgasını vuran Naci karakterini oynayan Tansel Öngel'in diziden ayrılacağı kesinleşti. Farah Zeynep Abdullah, ayrılığı sosyal medyda hesabından duyurdu.

MASUMLAR APARTMANI NACİ DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

Tansel Öngel'in canlandırdığı Naci karakterinin diziden ayrılması sonrası dizinin takipçileri ayrılığın nedenini merak ediyor. Konuyla ilgili Tansel Öngel'den henüz bir açıklama gelmezken gelişmeler haberimizde yer alacaktır.

Masumlar Apartmanı Naci diziden ayrıldı mı? Tansel Öngel diziden neden ayrıldı?

TANSEL ÖNGEL KİMDİR?

Bir çok televizyon dizisinde gördüğümüz Tansel Öngel, şu sıralar TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve milyonlarca kişi tarafından beğeniyle izlenen Masumlar Apartmanı dizisinde Naci karakterine hayat veriyor.

24 Eylül 1976 doğumlu olan Tansel Öngel, 44 yaşında. 2000 yılında Trabzon Devlet Tiyatrosunda oyunculuk kariyerine başlayan Tansel Öngel, hala İstanbul Devlet Tiyatrosunun bir sanatçısı. Bir çok dizi ve filmde başarılı işlere imza atan ünlü oyuncu, şu sıralar Masumlar Apartmanı dizisinde rol almakta.

Tansel Öngel’in Rol Aldığı Diziler

Masumlar Apartmanı (2020) : Naci
Kanıt Ateş Üstünde (2016) : Kaan
Yaz’ın Öyküsü (2015) : Mert
Benim İçin Üzülme (2012) : Niyazi
Muhteşem Yüzyıl (2011) : Alvise Gritti
Geniş Aile (2010) : Cihangir (Konuk oyuncu)
Kılıç Günü (2010) : Kılıç Ali
Bu Kalp Seni Unutur Mu? (2009) : Yalçın
Elveda Derken (2007) : Kerim
Adak (2006) : Zeynel
Güz Yangını (2005) : Kerem
Kaybolan Yıllar (2006) : Konuk oyuncu
Avrupa Yakası (2005) : Demir
Uy Başuma Gelenler (2004) : Volkan
Tansel Öngel’in Rol Aldığı Filmler

Bizim Köyün Şarkısı (2018) – Mehmet
Babamın Kanatları (2016) – Resul
Son Mektup (2015) – Tayyareci Salih Ekrem Yüzbaşı
Mucize (2014) – Cemilo
Dekupe(Kısa Film) (2011) – Serkan
Kısmet(Kısa Film) (2004) – Kadir

Masumlar Apartmanı Naci diziden ayrıldı mı? Tansel Öngel diziden neden ayrıldı? ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı tansel öngel
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.