Masumlar Apartmanı Lider Döndü! Ancak Kafalarda Soru İşareti Bıraktı! İnci Geri Mi Gelecek

Başrollerini Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun paylaştığı hikâyesi Gülseren Budayıcıoğlu'na ait olan Masumlar Apartmanı dizisi geçtiğimiz sezonu Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı karakter olan İnci'nin ve bebeğinin ölümü ile sezonu kapatmıştı.

Başrollerini Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun paylaştığı hikâyesi Gülseren Budayıcıoğlu'na ait olan Masumlar Apartmanı dizisi geçtiğimiz sezonu Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı karakter olan İnci'nin ve bebeğinin ölümü ile sezonu kapatmıştı.

En son sahnede ise bir akıl hastanesinde Han, Safiye ve Gülbeni yan yana otururken görmüştük. Yeni sezonuna aynı gününde başlayan Masumlar Apartmanı, sosyal medyada yine büyük bir yankı uyandırdı ve reytinglerden başarılı bir şekilde çıktı.

Eski Diziler Yeni Sezonda

Masumlar Apartmanı'nın bütün reyting rakamları geçer not alırken yeni sezona adım atan eski dizilerden olan Burcu Biricik'in başrolünde olduğu Camdaki Kız ve Hilal Altınbilek'in başrolünde Bir Zamanlar Çukurova adlı dizilerde tıpkı Masumlar Apartmanı gibi iyi reytinglerle bölümlerini yayınladılar. Masumlar Apartmanı'na Rüya karakteri olarak giren Melis Şenolsun ise izleyiciden geçer not aldı.

Masumlar Apartmanı Lider Döndü! Ancak Kafalarda Soru İşareti Bıraktı! İnci Geri Mi Gelecek

Reytingler iki haneli rakamlara ulaşamamış olsa da yine de izleyiciden geçer not almayı başardı. Reytinglerin eskisi gibi olmaması, dizilerin yayın hayatına umulandan düşük reytinglerle başlaması akıllarda soru işareti bıraktı. Bu durumun sadık izleyici kitlesinin kaybedilmesinden mi kaynakladı olduğu yoksa izleyicilerin yaz sezonundan kopamamasından mı kaynaklı olduğu tartışılan ve akılda soru işareti bırakan meseleler arasında. 

Yeni Oyuncular Değişen Hikâyeler 

Masumlar Apartmanına Esra'nın kuzeni olarak Rüya karakteriyle Melisa Şenolsun, Bir Zamanlar Çukurova'ya Hakan karakteriyle İbrahim Çelikkol dâhil olurken, Camdaki Kız dizisinde ise Hayri karakterine kimin hayat vereceği hala muamma. Bu sezon reytingleri kasıp kavuran üç dizide de yeni karakterler görüyoruz.

Bu karakterler sadık dizi izleyicilerini kaçırıp reytingleri iki haneli rakamlardan uzaklaştırmış olabilir mi? Bu ve bu gibi soruların cevaplarını ilerleyen haftalarda gelen reyting sonuçlarına göre değerlendirmek gerekebilir. 

Masumlar Apartmanı Lider Döndü! Ancak Kafalarda Soru İşareti Bıraktı! İnci Geri Mi Gelecek ile ilgili etiketler masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.