Masumlar Apartmanı İnci diziden ayrıldı mı? İnci diziden ayrıldı mı?

Masumlar Apartmanı İnci diziden ayrıldı mı merak ediliyor. TRT 1 ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen ve 8 Haziran sezon finali yapan Masumlar Apartmanı'nda İnci karakterini oynayan Farah Zeynep Abdullah diziden ayrıldı mı? İzleyicinin merak konusu olan İnci diziden ayrıldı mı sorusu da yanıtını buldu.

İnci diziden ayrıldı mı, Masumlar Apartmanı İnci diziden ayrıldı mı soruları merak ediliyor. TRT 1 ekranlarında oynayan dizinin başrolünde oynayan Farah Zeynep Abdullah Masumlar Apartmanından ayrıldı mı?

İNCİ MASUMLAR APARTMANI'NA VEDA ETTİ Mİ?

Masumlar Apartmanı dizisine bu akşam İnci veda ediyor. Farah Zeynep Abdullah'ın yerine gelecek oyuncu henüz belli olmasa da izleyicilerin merak konusu oldu.

Han'ın kendisini terk etmemesi için çok dil döktüğü İnci, kararından vazgeçmedi. Ancak o sırada öğrendiği bir gerçek olayların ve İnci'nin hayatının akışını tamamen değiştirdi.

Safiye ise bir yandan Han ve İnci'nin yaşadıklarına şahit olurken diğer yandan Naci'nin gidişiinin yaklaşması sonrası iyice karışmıştır.

Esat, Gülben'in onunla neden görüşmediğini öğrenmek için de çırpınmaktan başka bir şey yapar ve Gülben'le konuşmayı başarır.

 

 

Masumlar Apartmanı İnci diziden ayrıldı mı? İnci diziden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı inci ayrıldı mı inci diziden ayrıldı mı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.