Masumlar Apartmanı Hikmet ölecek mi? Masumlar Apartmanı Baba (Metin Coşkun) diziden ayrılıyor mu?

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı bu akşam 40. bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Hikmet karakterini oynayan Metin Coşkun'un geleceği de merak konusu oldu. Rahatsızlanarak bir anda yere yığılan Masumlar Apartmanı Hikmet öldü mü? Metin Coşkun diziden ayrıldı mı?

Masumlar Apartmanı Hikmet öldü mü, Metin Coşkun Masumlar Apartmanı'ndan ayrılıyor mu merak ediliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Hikmet'in bir anda yere yığılması izleyicinin de merak konusu oldu. Gelecek bölümlerde Baba Hikmet karakterini oynayan Metin Coşkun'un dizide yer alıp almayacağı şimdiden merak edilir oldu.

MASUMLAR APARTMANI HİKMET ÖLDÜ MÜ?

Masumlar Apartmanı dizisinde Hikmet karakterini oynayan Metin Coşkun performansı ile göz doldurmuştu. Dizinin gelecek bölümünde Hikmet'in fenalaşması bir anda izleyiciyi de sürprizi yaşatmıştı.

Ancak dizinin hikmet Babası'nın akıbeti bu akşamki yeni bölümde netlik kazanacak.

Masumlar Apartmanı Hikmet ölecek mi? Masumlar Apartmanı Baba (Metin Coşkun) diziden ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı hikmet öldü mü metinc coşkun diziden ayrılıyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.