Masumlar Apartmanı hikayesi bitti! Farah Zeynep Abdullah yeni proje için gün sayıyor!

TRT 1 ekranında geçtiğimiz sezona damga vuran Masumlar Apartmanı'nda İnci karakterini oynayan Farah Zeynap Abdullah yeni projesi için gün sayıyor.

Geçtiğimiz sezonun flaş dizisi Masumlar Apartmanı sezon finali yaptı. Sezon finali ile birlikte 4 başrolden biri olan Farah Zeynep Abdullah da İnci karakterine veda etti. Güzel oyuncunun yeni projesi için gün saydığı söyleniyor.

Diziden ayrılması ile birlikte hayranları ikincii sezonda olmamasından rahatsız oldu.

Farah Zeynep Abdullah’ın Masumlar Apartmanı’nda çok başarılı bir performans ortaya koyduğunu düşünen hayranları, ekipten ayrılmasını kariyeri için de doğru bulmadıklarını belirten birçok yorum yaptı. Ancak oyuncu başka dünyaların kapılarını aralamak için yeni arayışlar içine çoktan girmiş olmalı. Ancak ünlü oyuncu yeni proje konusunda soruları yanıtlamak istemiyor.

Masumlar Apartmanı hikayesi bitti! Farah Zeynep Abdullah yeni proje için gün sayıyor!

Bir arkadaşı ile özel bir hastanenin karşısındaki kafede görüntülenen Farah Zeynep Abdullah, yeni projesi olup olmadığı yönünde sorularla karşılaştı.

Parmağındaki dikişlerin alındığını belirten oyuncu, “Arkadaşlar hastanedeyim. Dikişlerim alındı daha yeni, sonra görüşürüz” diyerek bu soruya yanıt vermek istemedi.

Farah Zeynep Abdullah kaç yaşında aslen nereli Reynmen ile yaş farkı kaç? -  Internet Haber

Evde kavga eden köpeklerini ayırırken serçe parmağının kırıldığını sosyal medyadan duyuran oyuncu, hayranlarını meraklandırmıştı. Baş parmak tırnağı da çıkan oyuncu, parmakları sarılı fotoğrafıyla da sosyal medyada çok konuşuldu.

Masumlar Apartmanı hikayesi bitti! Farah Zeynep Abdullah yeni proje için gün sayıyor! ile ilgili etiketler TRT 1 Farah Zeynep Abdullah masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.