Masumlar Apartmanı hangi romandan uyarlama? Madalyonun içi roman yazarı kim?

Masumlar Apartmanı hangi romandan uyarlama? TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Masumlar Apartmanı’nın hangi romandan uyarlama olduğu izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Madalyonun içi roman yazarı kim? İşte detaylar…

TRT 1’in yeni sezon dizilerinden biri olan Masumlar Apartmanı için heyecanlı bekleyiş başladı. Yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı’nın gerçekleştirdiği Masumlar Apartmanı dizisinde birbirinden ünlü oyuncular yer almakta.

Masumlar Apartmanı dizisi oyuncu kadrosu kadar hikayesi ile de oldukça büyülüyor. Madalyonun içi romanında uyarlama olan Masumlar Apartmanı dizisinde nelerin yaşanacağını kestirmek şimdiden oldukça zor görünmekte.

MASUMLAR APARTMANI HANGİ ROMANDAN UYARLAMA?

Masumlar Apartmanı dizisi Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi romanından uyarlamadır.

MASUMLAR APARTMANI DİZİ KONUSU

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. “Aşk”, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?

 

Masumlar Apartmanı hangi romandan uyarlama? Madalyonun içi roman yazarı kim? ile ilgili etiketler masumlar apartmanı Gülseren Budayıcıoğlu Madalyonun içi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.