Masumlar Apartmanı hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Masumlar Apartmanı yeni bölüm hangi gün sorusu diziyi yakından takip eden izleyenler için oldukça önem arz ediyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin yayın günü ve başlama saati merak konusu. Masumlar Apartmanı hangi günler yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor?

Başrollerinde Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın oynadığı Masumlar Apartmanı dizisinde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 28 Eylül Salı akşamında 40. bölümüyle TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Masumlar Apartmanı dizisinin saat kaçta yayına girdiği merak ediliyor.

MASUMLAR APARTMANI HANGİ GÜNLER OYNUYOR, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Masumlar Apartmanı 40. yeni bölümü ile 28 Eylül Salı akşamında saat 2000’dan itibaren TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

Masumlar Apartmanı hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Masumlar Apartmanı 40. son bölümünde; Kardeşler, babalarını kaybetme korkusuyla sarsılırken bir yandan da Han’a ulaşamamanın çaresizliği içinde boğulurlar. Gülben ve Neriman hastanede endişeli bekleyişlerini sürdürürken evdeki Safiye’ye destek hiç beklemediği birinden gelir. Sonunda Han’a haber ulaşır ancak Han yine kendisinden beklenen tepkiyi vermez.

Masumlar Apartmanı hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? - Resim : 2

Neriman’ın okula kayıt yaptırmadığını bilen Rüya bu konuda da ipleri eline alır. Bir yandan da Han ve Anıl’a kendini kabul ettirmek için her yolu denemeye devam eder. Safiye başındaki sorunlarla ve korkularıyla boğuşurken gelen bir telefonla yeniden ayağa kalkar. Han’ın, bütün olanlardan sonra artık onları yalnız bırakmaya dayanamayıp döneceğine dair umudunu koruyan Gülben, onunla konuşmaya gittiğinde gerçeklerle yüzleşir ve radikal bir adım atar. Eve döndüğündeyse onu büyük bir sürpriz beklemektedir.

Masumlar Apartmanı hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.