Masumlar Apartmanı Gülben'inden Şok İnci İtirafı: O Ağır Rollerin Kadını Değil...

Masumlar Apartmanı 2. yeni sezonu ile izleyenlerinin karşısına yeniden çıkarken Gülben karakterini canlandıran Merve Dizdar, dizide İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah ile ilgili olarak şok bir itirafta bulundu.

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Masumlar Apartmanı 2. yeni sezonu ile izleyenlerinin karşısına çıktı. Dizide Gülben karakterine hayat veren Merve Dizdar oyunculuğu ile tam not almaya devam ederken geçen sezonunda örnek gösterilen isimleri arasında yer aldı.

Şimdiden Masumlar Apartmanı dizisinin yeni sezonunda ne gibi gelişmelerin yaşanacağı merak edilirken Gülben karakterinin yeniden ön planda olmasına kesin gözüyle bakılmakta. Aile içerisinde mutluluğa en yakın kişi olarak gösterilen Gülben, bakalım ne anlamda bunu kanıtlayabilecek.

Masumlar Apartmanı Gülben'inden Şok İnci İtirafı: O Ağır Rollerin Kadını Değil...

Merve Dizdar yeni sezon hakkında yaptığı ilk açıklamasında, “Kayıplar her zaman insanları değiştirir. Aile çok büyük bir şok yaşadığından dolayı bende Gülben’in mutlu olabileceğini sanmıyorum” diyerek az da olsa ipucu verdi.

İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılığı konusunda itirafta bulunan Dizdar, “Gerçektende her sahnede yönetmenimiz bizlere çok yardımcı oluyor. Elbette konsantrasyon eksikliği yaşıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Masumlar Apartmanı Gülben'inden Şok İnci İtirafı: O Ağır Rollerin Kadını Değil... - Resim : 2

Farah Zeynep Abdullah daha önceki açıklamalarında diziden ayrılışının nedeni olarak İnci karakterinin yaşamış olduğu psikolojik durumları kaldıramadığını gerekçe göstermişti. Ancak Dizdar’ın son açıklamaları sonrasında aslında Farah Zeynep Abdullah’ın kolay yolu seçerek ağır rolleri kaldıramadığını itiraf etmiş oldu.

Masumlar Apartmanı Gülben'inden Şok İnci İtirafı: O Ağır Rollerin Kadını Değil... ile ilgili etiketler Farah Zeynep Abdullah masumlar apartmanı merve dizdar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.