Masumlar Apartmanı Gülben’i, Merve Dizdar Ne Kadar Babasına Benziyormuş! Görenler Şaşırıyor

Son zamanlarda oldukça popüler haline gelen Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlanan gerçek yaşanmış hayat hikâyelerini konu alan dizilerden biri olan masumlar apartmanı dizisinin sevilen çılgın karakteri “Gülben”. TRT ekranlarında hafta içi her Salı akşamı yayınlanan dizide Merve Dizdar’ (Gülben), başrollerini birlikte üstlendiği Ezgi Mola ( Safiye) ile olan sahnelerde izleyeceği adeta büyüsü altına alıyor. Ekranları başında ki izleyici bu ikiliyi izlemeye doyamıyor.

Son zamanlarda oldukça popüler haline gelen Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlanan gerçek yaşanmış hayat hikâyelerini konu alan dizilerden biri olan masumlar apartmanı dizisinin sevilen çılgın karakteri “Gülben”. 

TRT ekranlarında hafta içi her Salı akşamı yayınlanan dizide Merve Dizdar’ (Gülben), başrollerini birlikte üstlendiği Ezgi Mola ( Safiye) ile olan sahnelerde izleyeceği adeta büyüsü altına alıyor. Ekranları başında ki izleyici bu ikiliyi izlemeye doyamıyor.

Masumlar Apartmanı Gülben’i, Merve Dizdar Ne Kadar Babasına Benziyormuş! Görenler Şaşırıyor

Masumların Gülben’i oyuncu Merve Dizdar son dönemlerde adından sıkça söz ettirir oldu. Dizideki Gülben karakterine hayat verirken izleyenleri oyunculuğuna hayran bırakıyor. Yıllardır sahnelerde olan oyuncu tiyatro bölümü mezunu.

Masumlar Apartmanı Gülben’i, Merve Dizdar Ne Kadar Babasına Benziyormuş! Görenler Şaşırıyor - Resim : 2

Dizdar, geçtiğimiz yıllarda pek çok sinema filmi ve dizide oynamış. Oyuncu oynadığı karakterin adeta ruhuna bürünerek bunu ekranların karşısındaki izleyiciye öyle hissettiriyor ki sevenleri gün be gün artıyor.  Her hafta yayınlanan dizide yaptığı, söylediği her şey olay haline geliyor.

Sosyal Medya Yıkılıyor

 

Sosyal medyada yaptığı her paylaşımda sevenleri Dizdar’ı yorumsuz ve beğenisiz bırakmıyor. Övgülerle dolu yorumlara bakılınca Merve Dizdar’ın hayran kitlesi her geçen gün artıyor. İnstagram hesabından sık sık paylaşımda bulunan genç oyuncu kamera arkasında sahne çekimleri esnasında diğer dizi oyuncularıyla paylaşımları da dikkat çekiyor.

Masumlar Apartmanı Gülben’i, Merve Dizdar Ne Kadar Babasına Benziyormuş! Görenler Şaşırıyor - Resim : 3

Gülben bu hafta yaptığı paylaşımı ile dizideki babası usta oyuncu Metin Coşkun ile samimi ve içten pozlarını yayınladı. Dizdar yaptığı yorumladı usta oyuncuya olan sevgisini, hayranlığını ve saygısını dile getirdi. Set ortamı bir hayli eğlenceli eğlenceli geçtiği ünlü ikilinin yüzlerinde ki mutluluktan belli oluyor.

Elif Dizdar’ın Son Fotosu Şaşkınlık Yarattı

Merve Dizdar, sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan bir oyuncudur. Zaman zaman özel hayatı ile ilgili paylaşımlar yapıyor. Geçtiğimiz günlerde babası ile çekilmiş bir fotoğrafını yayınladı.

Masumlar Apartmanı Gülben’i, Merve Dizdar Ne Kadar Babasına Benziyormuş! Görenler Şaşırıyor - Resim : 4

Merve Dizdar, babasının doğum gününü kutlarken sevenlerine de büyük şaşkınlık yaşattı. Dizdar’ın babasıyla olan benzerliği bu fotoğraf sayesinde tüm sevenlerince görüldü.

Masumlar Apartmanı Gülben’i, Merve Dizdar Ne Kadar Babasına Benziyormuş! Görenler Şaşırıyor ile ilgili etiketler merve dizdar
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.